Κόσμος

Δύο νεκροί και 11 τραυματίες από αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σε λίμνη

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν όταν αεροσκάφος της εταιρείας Air Bagan έκανε αναγκαστική προσγείωση σε απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του Χέχο στην ανατολική Μιανμάρ.

Στο αεροσκάφος, ένα Fokker-100, επέβαιναν συνολικά 65 άτομα, μεταξύ των οποίων και πολλοί ξένοι. Οι τέσσερις από τους 11 τραυματίες είναι τουρίστες.

Σύμφωνα με το υπουργείο Πληροφοριών, γύρω στις 9 το πρωί, τοπική ώρα, το αεροσκάφος προσγειώθηκε κοντά στη Λίμνη Ινλέ επειδή εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε έναν από τους κινητήρες του και δεν προλάβαινε να φτάσει στον προορισμό του, στο αεροδρόμιο του Χέχο.

Από την πρόσκρουση στο έδαφος το αεροπλάνο κόπηκε στα δύο και τυλίχθηκε στις φλόγες. Όλοι οι επιβάτες απομακρύνθηκαν εγκαίρως, εκτός από έναν 11χρονο που βρέθηκε κατόπιν νεκρός στα συντρίμμια. Το δεύτερο θύμα είναι ένας μοτοσικλετιστής που χτυπήθηκε από το αεροσκάφος.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γε Μιν Όο είπε ότι “μόνο οι δύο πιλότοι ξέρουν αλλά δεν μπορούμε να τους ρωτήσουμε γιατί είναι τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο”.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο εκλεκτός του Τραμπ, επιχειρηματίας Ντέιβιντ Περντού, νέος πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Κίνα
Με φόντο τον εμπορικό πόλεμο ΗΠΑ - Κίνας, ο πρώην επικεφαλής του αμερικανικού κολοσσού αθλητικών ρούχων και υποδημάτων Reebok και της αλυσίδας καταστημάτων Dollar General, αναλαμβάνει πρεσβευτής στο Πεκίνο
Ντέιβιντ Περντιού