Τετάρτη, 17 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δύο νεκροί σε σχολείο στη Μόσχα – Ένοπλος άνδρας εισέβαλε και πήρε ομήρους μαθητές και καθηγητές

Δύο νεκροί σε σχολείο στη Μόσχα – Ένοπλος άνδρας εισέβαλε και πήρε ομήρους μαθητές και καθηγητές

O άνδρας είναι γονέας μαθητή του σχολείου στα περίχωρα της Μόσχας. Άγνωστο γιατί εισέβαλε στο σχολείο πυροβολώντας και πήρε ομήρους

Οι αστυνομία απέκλεισε το χώρο, ωστόσο ο άνδρας σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες κατάφερε να πάρει ομήρους αρκετούς μαθητές και καθηγητές που εντόπισε στο χώρο του εργαστηρίου της Βιολογίας.

Ένας από τους αστυνομικούς που προσπάθησε να πλησιάσει δέχθηκε τα πυρά του άνδρα και έπεσε νεκρός, ενώ ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε και έναν από τους καθηγητές του σχολείου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: vk.com/alenahka

Οι αστυνομικοί κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να πείσουν τον δράστη να αφήσει ελεύθερους τους μαθητές. Ο δράστης παρέμεινε στο χώρο κρατώντας ομήρους κάποιους καθηγητές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία να τον ακινητοποιήσουν και να πάρει τέλος η ομηρία. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν άγνωστα. Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του και τον έκανε να βάλει στο στόχαστρο 15χρονους μαθητές.

Η εκπρόσωπος της ρωσικής αστυνομίας λίγο μετά τις 11:00 (ώρα Ελλάδος) ανακοίνωσε επίσημα ότι ο ένοπλος “εξουδετερώθηκε” και επιβεβαίωσε τους θανάτους του αστυνομικού και του καθηγητή, λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακόμη ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.
 
 

Διαβάστε επίσης:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε