Πέμπτη, 27 Ιουν.
29oC Αθήνα

Έκανε μυστικό γάμο ο Ερντογάν με την Τουρκάλα καλλονή Ντεφνέ Σαμιέλι;

Έκανε μυστικό γάμο ο Ερντογάν με την Τουρκάλα καλλονή Ντεφνέ Σαμιέλι;

Κλείνει το YouTube για να μην βγει στον αέρα το ροζ video του με την πρώην Μις Τουρκία Ντεφνέ Σαμιέλι, ρίχνει συριακό μαχητικό για να αποπροσανατολίσει από το σκάνδαλο διαφοράς και το κύμα εναντίον του. Μήπως ο Ερντογάν έκανε κι έναν μυστικό γάμο;

Είναι η φήμη που “κυκλοφορεί” τελευταία στην Τουρκία. Ακολουθεί αυτά που λένε οι “κακιές γλώσσες” πως ο Τούρκος πρωθυπουργός πρωταγωνιστεί σε ερωτικό video με την πρώην Μις Τουρκία και νυν παρουσιάστρια Ντεφνέ Σαμιέλι.

Το ροζ video με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την Σαμιέλι πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα και αυτός είναι ο λόγος που ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει βάλει στο στόχαστρο το YouTube και θέλει να το κλείσει όπως το twitter.
Δεν του χρειάζεται άλλο σκάνδαλο, όπως αυτό με τη διαφθορά, δε θέλει άλλο πλήγμα στην εικόνα του όπως αυτό που προκάλεσαν οι συνομιλίες με τον γιο του Μιλάλ για τα “μαύρα” δισ. που έκρυβε.

Σχεδόν ένα μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές (τις οποίες αν χάσει έχει υποσχεθεί να παραιτηθεί) ο Ερντογάν δε θέλει ούτε να σκέφτεται πως μπορεί να πληγεί και η εικόνα του καλού οικογένειάρχη και μουσουλμάνου.

Και εδώ έρχονται οι φήμες περί γάμου. Λένε λοιπόν πως ο Ερντογάν δεν ήθελε να απατήσει τη γυναίκα του, με την οποία είναι παντρεμένος τα τελευταία 38 χρόνια. Ήθελε όμως πολύ να κάνει δική του την Σαμιέλι (η οποία λέγεται πως διατηρεί φιλές σχέσεις με την Εμινέ Ερντογάν).

Σκέφτηκε λοιπόν το εξής: παντρεύτηκε μυστικά την Ντεφνέ Σαμιέλι και στη συνέχεια, αφού η σχέση… ολοκληρώθηκε, τη χώρισε. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Η “συνταγή” όμως ήρθε να χαλάσει η φημολογούμενη ύπαρξη του ροζ video!

Η 44χρονη Σαμιέλι πέρασε από το χώρο της ομορφιάς σε εκείνον της παρουσίασης και τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην τηλεόραση. Είναι μητέρα ενός παιδιού και έχει διαψεύσει οποιαδήποτε φήμη πως έχει υπάρξει ζευγάρι με τον Ερντογάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ερντογάν μας καλεί να καταρρίπτουμε τα μαχητικά του στο Αιγαίο!

Για ένα “ροζ” video με Τουρκάλα καλλονή θέλει να κλείσει το YouTube ο Ερντογάν;

Ταινία του Γαβρά κατά “σιωπητηρίου” Ερντογάν στο twitter

Πανηγύρι στο Twitter με την απαγόρευση Ερντογάν!

Φωτογραφία “ράπισμα” κατά Ερντογάν για το Twitter από την Ε.Ε

Σύγκρουση τιτάνων στην Τουρκία! Ο Γκιούλ “κράζει” μέσω twitter τον Ερντογάν για την απαγόρευση του… twitter!

Με εντολή Ερντογάν Twitter τέλος στην Τουρκία!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε