Κόσμος

Έκκληση της Ουάσινγκτον στο Ισραήλ – Μην πλήττετε άμαχους

"Συγκλονισμένη" από τον νέο βομβαρδισμό άλλου ενός σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα, όπου τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, είναι η αμερικανική κυβέρνηση η οποία καλεί το Ισραήλ "να κάνει περισσότερα" για να μην πλήττονται άμαχοι.

Η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζεν Ψάκι σχολίασε: “Οι ΗΠΑ είναι συγκλονισμένες από τον επαίσχυντο βομβαρδισμό ενός σχολείου της UNRWA στη Ράφα” όπου φιλοξενούνταν περίπου 3.000 εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος.

“Επιμένουμε για άλλη μία φορά ότι το Ισραήλ θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να μην υπάρχουν θύματα μεταξύ των πολιτών”, συνέχισε. Η Ψάκι ζήτησε επίσης να διεξαχθεί έρευνα για τις επιθέσεις στα σχολεία του ΟΗΕ στον παλαιστινιακό θύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανησυχία για το ρωσικό stop στα ελληνικά φρούτα – Οι εκκλήσεις των παραγωγών στην κυβέρνηση

Πίεση στην Κυβέρνηση να μην υπαχθούν οι ένστολοι στο ΕΤΕΑ ασκούν 20 βουλευτές της συγκυβέρνησης

A Paris και με τη… βούλα! Επιβεβαίωσε η Κομισιόν το ραντεβού με την τρόικα στο Παρίσι

Το ρυθμιστικό σχέδιο άναψε ξανά φωτιές στην κυβέρνηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Έλον Μασκ «οχυρώνει» τον Ντόναλντ Τραμπ: Η SpaceX φαβορί για την κατασκευή της αντιπυραυλικής ασπίδας «Χρυσός Θόλος»
Η εταιρεία του δισεκατομμυριούχου σε κοινοπραξία με τις Palantir και Anduril προτείνουν δορυφορικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας με συνδρομητικό μοντέλο, αναφέρει το Reuters
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλον Μασκ