Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

“Εξαφάνισαν” τη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν από ντοκιμαντέρ για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Φόβοι πως την έχουν εκτελέσει!

“Εξαφάνισαν” τη θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν από ντοκιμαντέρ για τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Φόβοι πως την έχουν εκτελέσει!

– Η 67χρονη Κιμ Γιονγκ Χούι εξαφανίστηκε… μυστηριωδώς από την επανάληψη ντοκιμαντέρ για τον Κιμ Γιονγκ Ουν
– Στο αρχικό video εμφανίζεται κοντά στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας και τη σύζυγό του αλλά στη δεύτερη προβολή, δεν υπάρχει πουθενά
– Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε τον Ιανουάριο
– Είναι κόρη του “ιδρυτή” της Βόρειας Κορέας και σύζυγος του Γιανγκ Σονγκ Ταεκ που εκτελέστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο

Είναι συνηθισμένη πρακτική σε απολυταρχικά καθεστώτα όποιος παύει να απολαμβάνει την εύνοια του αρχηγού να “κόβεται” από τις επίσημες φωτογραφίες.

Γινόταν στη Σοβιετική Ένωση του Λένιν και του Στάλιν, συμβαίνει και στη Βόρεια Κορέα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Μόνο που ο βορειοκορεάτης ηγέτης το έχει… προχωρήσει περισσότερο: συνήθως όποιον “εξαφανίζει” από φωτογραφίες και video, τον εκτελεί κιόλας.

Συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο με τον θείο και μέντορά του, Γιανγκ Σονγκ Ταέκ. Τώρα, υπάρχουν φόβοι πως κάτι ανάλογο έγινε και με τη θεία του, αδερφή του πατέρα του αλλά και σύζυγο του προαναφερθέντα, Κιμ Γιονγκ Χούι.

Η ιστορία έχει ως εξής: όταν εκτελέστηκε ο Σονγκ, η 67χρονη σύζυγός του πήρε… προαγωγή κι έγινε υπεύθυνη για τις κηδείες ανώτατων στελεχών του κόμματος. Για μήνες δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις και η επίσημη δικαιολογία ήταν πως υπέφερε από προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια, άρχισε να εμφανίζεται στο πλευρό του ανηψιού της και της συζύγου του. Την περασμένη Πέμπτη όμως συνέβη κάτι που προκάλεσε εντύπωση: την εξαφάνισαν από ένα ντοκιμαντέρ που έπαιξε στη δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Κορέας.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή της έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ. Ήταν μαζί με άλλους αξιωματούχους στο πλευρό του Κιμ Γιονγκ Ουν και της συζύγου του, στο παλάτι Kumsusan στην Πιονγιανγκ, σε τελετή στη μνήμη του πατέρα και του αδερφού της, Κιμ ιλ Σουν και Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Την περασμένη Πέμπτη το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε ξανά. Αλλά η Κιμ Γιονγκ Χούι δεν ήταν σε κανένα πλάνο! Είχε “εξαφανιστεί”. Και αυτό προκάλεσε φόβους πως η 67χρονη θεία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας είτε καθαιρέθηκε είτε εκτελέστηκε.

Η εφημερίδα Chosun Ilbo της Νότιας Κορέας, που σύμφωνα με τη Daily Mail, έχει καλές πηγές στην Πιονγιάνγκ, μετέδωσε πως έχει κοπεί μια σκηνή που δείχνει την Κιμ Γιονγκ Χούι.

“Φαίνεται πως η Κιμ Γιονγκ Χούι καθαιρέθηκε από τα υψηλά αξιώματα του κόμματος αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες” είπε πηγή του υπουργείου Ενοποίησης της Νότιας Κορέας στην εφημερίδα.

Η “εξαφάνιση” της 67χρονης γυναίκας οδήγησε σε εικασίες πως μπορεί να εκτελέστηκε όπως ο σύζυγός της (ο Κιμ Γιονγκ Ουν είχε δώσει εντολή την ίδια τύχη να έχουν κι άλλοι συγγενείς του Σονγκ Ταεκ) και τη θέση της στο κόμμα πήρε η νεότερη αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Γιο Γιονγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξαναχτυπά: Εκτέλεσε τον υπουργό με φλογοβόλο

Η… παράνοια του Κιμ Γιονγκ Ουν συνεχίζεται: Θα έχετε το ίδιο κούρεμα με εμένα!

Βόρεια Κορέα: Παίζει πάλι με τα… πυρηνικά ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Το σκοτάδι της Βόρειας Κορέας: Μια εντυπωσιακή φωτογραφία

Ο άγνωστος Κιμ Γιονγκ Ουν: ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε, αποκαλύπτει

Έτσι βασανίζουν τους φυλακισμένους στην Β. Κορέα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν “εξαφάνισε” όλη την οικογένεια του θείου του! Σκότωσε ακόμη και ανήλικα παιδιά

Απο μπλόγκ ως σάτιρα ξεκίνησε η είδηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν πέταξε τον θείο του στα σκυλιά

Η αληθινή αιτία που ο Κιμ Γιονγκ-Ουν εκτέλεσε τον θείο του!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε