Κόσμος

Εξέπεμψε σήμα το αεορπλάνο της EgyptAir που συνετρίβη;

Ένα σήμα που εικάζεται πως εξέπεμψε ένας μηχανισμός έκτακτης ανάγκης του αεροπλάνου της EgyptAir που συνετρίβη στη Μεσόγειο την προηγούμενη εβδομάδα, σήμανε "συναγερμό" στις αρχές.

Η Airbus ανίχνευσε σήμα στη Μεσόγειο, στην περιοχή όπου την προηγούμενη εβδομάδα συνετρίβη η πτήση 804 της EguptAir. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας από το κρατικό Αιγυπτιακό δίκτυο Al Ahram.

Η εκπομπή του σήματος έγινε από το πομπό εντοπισμού ασφαλείας, μια συσκευή που μπορεί αυτόματα ή χειροκίνητα να ενεργοποιηθεί και συνήθως στέλνει σήμα κινδύνου.

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές το πότε η Airbus, η κατασκευάστρια εταιρεία, έλαβε αυτό το σήμα. Ωστόσο η εξέλιξη αυτή μειώνει δραστικά την περιοχή ερευνών σε ακτίνα μόλις πέντε χιλιομέτρων.

Πηγή: cnn.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία