Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Έμπολα στη Γερμανία; Σε νοσοκομείο γυναίκα με συμπτώματα που παραπέμπουν στο φονικό ιό

Έμπολα στη Γερμανία; Σε νοσοκομείο γυναίκα με συμπτώματα που παραπέμπουν στο φονικό ιό

Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης, από πιθανό κρούσμα του ιού του Έμπολα στη Γερμανία. Γυναίκα μεταφέρθηκσε στο νοσοκομείο του Βερολίνου με συμπτώματα που παραπέμπουν στον φονικό ιό!

Οι υπηρεσίες υγείας και αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της πόλης του Βερολίνου απέκλεισαν ένα κέντρο εύρεσης εργασίας, και μετέφεραν μια γυναίκα με συμπτώματα που παραπέμπουν σε μόλυνση από τον ιό Έμπολα (ιδίως υψηλό πυρετό), σε νοσοκομείο, όπως μετέδωσαν γερμανικά μέσα ενημέρωσης.
Δεν έχει υπάρξει καμιά επίσημη ανακοίνωση μέχρι στιγμής, σχετικά με την ταυτότητα, την εθνικότητα αλλά και υπόλοιπα τα συμπτώματα της γυναίκας αυτής, ούτε έγιναν γνωστά άλλα στοιχεία για το αν είχε ταξιδέψει στην Αφρική, όπου έχει ξεσπάσει η επιδημία του φονικού ιού.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πρόκειται για μία 30χρονη γυναίκα, με καταγωγή από χώρα της Δυτικής Αφρικής, η οποία έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε μέσα στο κτίριο του κέντρου εύρεσης εργασίας στο Βερολίνο, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί την πατρίδα της όπου ήρθε εν αγνοία της σε επαφή με φορείς του φονικού ιού.

Διαβάστε επίσης:
Βέλγιο: Σε απομόνωση 13χρονος – Φόβοι για Έμπολα


Παγκόσμιος τρόμος για τον Έμπολα – Ασθενείς απέδρασαν μετά από ένοπλη επίθεση σε νοσοκομείο

Έμπολα: Επίθεση σε μονάδα καραντίνας στη Λιβερία! – Ασθενείς έτρεχαν για να γλιτώσουν!

ΠΟΥ: Υποτιμήσαμε τον Έμπολα

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε