Σάββατο, 6 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Επιβάτες λεωφορείου κάηκαν ζωντανοί σε σύγκρουση με βυτιοφόρο – Συγκλονιστικές εικόνες

Επιβάτες λεωφορείου κάηκαν ζωντανοί σε σύγκρουση με βυτιοφόρο – Συγκλονιστικές εικόνες

Δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν με βυτιοφόρο σε δρόμο παραλιακής πόλης του νότιου Πακιστάν. Το ένα λεωφορείο πήρε φωτιά και οι επιβάτες κάηκαν ζωντανοί. Φόβοι οτι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί.

Τουλάχιστον 35 νεκροί και 30 τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ποιυ σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε δρόμο του νότιου Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις αρχές ένα λεωφορείο που κινούνταν ανάμεσα στο Τουρμπάτ και το Καράτσι βρέθηκε μπροστά σ’ ένα βυτιοφόρο γεμάτο βενζίνη. Οπως είπε στο γαλλικό πρακτορείο υψηλόβαθμος αξιωματούχος, το βυτιοφόρο ανατράπηκε και μετά ένα δεύτερο λεωφορείο έπεσε από πίσω πάνω στο πρώτο λεωφορείο που γλιστρούσε πάνω στη βενζίνη.
Τότε, ο πρώτο λεωφορείο πήρε φωτιά και οι επιβάτες κάηκαν ζωντανοί, δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος έκανε λόγο για τουλάχιστον 35 νεκρούς και 30 τραυματίες.

“Οι επιβάτες παγιδεύθηκαν σ’ ένα κλουβί φωτιάς. Τα πτώματα δεν είναι πια παρά στάχτες, δεν είναι αναγνωρίσιμα”, πρόσθεσε ένας άλλος τοπικός αξιωματούχος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Καράτσι, αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες σε μια δημόσια κλινική κοντά στον τόπο του δυστυχήματος, διευκρίνισαν οι εν λόγω αξιωματούχοι.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε

Πακιστάν: 19 νεκροί σε επιθέσεις

17χρονη αυτοπυρπολήθηκε όταν έμαθε για την αποφυλάκιση ενός από τους βιαστές της!

Πακιστάν: Να επιτρέπονται οι γάμοι παιδιών ζητά η ανώτατη θρησκευτική επιτροπή

62 παιδιά χωρίς τροφή και φάρμακα πέθαναν στην έρημο Ταρ

Πακιστάν: Δύο νεκροί από βομβιστική επίθεση έξω από το προξενείο του Ιράν 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε