Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Euro 2024: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το Αγγλία – Δανία

Euro 2024: Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για το Αγγλία – Δανία
Reuters

O πρίγκιπας Γουίλιαμ θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να εμψυχώσει την Εθνική Αγγλίας στο Euro 2024 σύμφωνα με την ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον.

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Γουίλιαμ θα παρακολουθήσει την Πέμπτη 20.06.2024 την Εθνική Αγγλίας στον αγώνα με τη Δανία, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Frankfurt Arena, στην Φρανκφούρτη για το Euro 2024. 

Ο Βρετανός γαλαζοαίματος, στο ταξίδι του στη Γερμανία δεν θα συνοδεύεται ούτε από την Κέιτ Μίντλετον, που από τον περασμένο Φεβρουάριο δίνει μάχη με τον καρκίνο και απέχει από τα δημόσια καθήκοντα, αλλά ούτε και τον γιο του 10χρονο γιο του, πρίγκιπας Τζορτζ, που συχνά δίνει το «παρών» δίπλα στον πατέρα του στους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, Άστον Βίλα.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, που είναι και πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επισκέφθηκε την ομάδα της Αγγλίας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα πριν πετάξει για τη Γερμανία για να τους ευχηθεί «καλή τύχη» και να τους εμψυχώσει. 

Μιλώντας στο προπονητικό κέντρο St George’s Park τη Δευτέρα (10.06.2024), ο Γουίλιαμ είπε ότι έδωσε στην ομάδα κάποιες… ανορθόδοξες συμβουλές. 

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ανέφερε στους παίκτες την συμβουλή του 6χρονου πρίγκιπα Λούις ότι «πρέπει να τρώτε διπλάσια ποσότητα από ό,τι θα τρώγατε κανονικά» ώστε να εξασφαλίσουν τη νίκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες από BBC

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις