Κόσμος

Ευκαιρία επίδειξης ισχύος για τον Πούτιν οι εορτασμοί της νίκης στον Β’ ΠΠ

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζεται για μία ακόμη επίδειξη στρατιωτικής ισχύος για την επέτειο της νίκης του 1945 επί της ναζιστικής Γερμανίας, που γιορτάζεται στις 9 Μαΐου στη Ρωσία και που φέτος έχει λάβει νέες διαστάσεις, αφού το Κρεμλίνο προσπαθεί να τροφοδοτήσει τον ρωσικό πατριωτισμό μεσούσης της ουκρανικής κρίσης και της επιδείνωσης των σχέσεων της Μόσχας με τη Δύση, ενώ προστρέχει όλο και περισσότερο σε αναφορές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μιλώντας για την Ουκρανία.

Οι φωτογραφίες ειναι απο το πρακτορείο Reuters και δείχνουν τις προετοιμασίες για την παρέλαση της 9ης ΜαΪου.


Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκινητικό βίντεο με τον σκύλο του Τζιν Χάκμαν να στέκεται δίπλα και φυλάει το άψυχο σώμα της Αρακάουα
Ο Τζιν Χάκμαν και η σύζυγός του Μπέτσι Αρακάουα είχαν τρία σκυλιά - Δύο από αυτά εντοπίστηκαν ζωντανά, ενώ το τρίτο βρέθηκε νεκρό μέσα στο κλουβί του, από ασιτία και αφυδάτωση
Ο σκύλος του Τζιν Χάκμαν
Το συγκλονιστικό πορτραίτο 9χρονου διπλά ακρωτηριασμένου Παλαιστίνιου, το πρώτο βραβείο του World Press Photo 2025
«Ενα από τα δυσκολότερα πράγματα, είναι ότι όταν ο Μαχμούντ κατάλαβε ότι τα χέρια του έχουν ακρωτηριαστεί, η πρώτη φράση που της είπε ήταν: «Και πως θα σε αγκαλιάζω;»
Μαχμούντ Αζούρ