Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Φρίκη! Νοίκιαζαν τα κορίτσια τους για να παίζουν σε ταινίες πορνό!

Πηγή φωτο N.Y. Daily News
Πηγή φωτο N.Y. Daily News

Τα κοριτσάκια έχουν ηλικίες 5, 12 και 16 ετών. Οι γονείς τους που είναι χρήστες ναρκωτικών δεν δίσταζαν να τα νοικιάζουν σε άνδρες που τα κακοποιούσαν σεξουαλικά και τα κατέγραφαν με κάμερες

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στο Τενεσί των ΗΠΑ. Οι γονείς, η 40χρονη Connie Sue McCall και ο 61χρονος Ronnie Lee McCall ήταν ήδη στο στόχαστρο των αρχών για παραμέληση ανηλίκων.
Ο "πατέρας" Ronnie Lee McCall - Πηγή φωτο N.Y. Daily News
Οι αρχές όμως εντόπισαν “περίεργη δραστηριότητα” και έτσι έκαναν έρευνα που έφερε στο φως τη φρίκη που ζούσαν τα τρία μικρά κορίτσια.
Το τροχόσπιτο στο οποίο ζούσαν τα μικρά κορίτσια με τους γονείς τους - Πηγή φωτο N.Y. Daily News
Οι μικρές ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο μέσα σε ακαθαρσίες ζ’ωων. Ήταν γεμάτες ψείρες και τους έλειπαν τα περισσότερα δόντια. Αυτά όμως ήταν… πταίσματα μπροστά στο δράμα που ζούσαν.
Η "μητέρα" Connie Sue McCall - Πηγή φωτο N.Y. Daily News
Όπως αποκαλύφθηκε οι γονείς τους που είναι ναρκομανείς για να εξασφαλίζουν χρήματα δεν δίσταζαν να τις “νοικιάζουν” σε άνδρες. Μάλιστα όπως αποδείχθηκε στα… ραντεβού τις πήγαιναν οι ίδιοι οι γονείς! Η έρευνα έδειξε ότι κάποιοι από τους άνδρες όχι μόνο κακοποιούσαν σεξουαλικά τα κορίτσια, αλλά ορισμένοι από αυτούς γύριζαν και ταινίες πορνό με τα μικρά παιδιά πρωταγωνιστές.

Οι δύο γονείς συνελήφθησαν, αλλά δήλωσαν αθώοι. Τα μικρά κορίτσια βρίσκονται πλέον υπό την προστασία των κοινωνικών υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε