Site icon NewsIT

G20: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Σεργκέι Λαβρόφ

14.11.2022 | 11:14
G20: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Σεργκέι Λαβρόφ

FILE PHOTO: Russian Foreign Minister Sergey Lavrov arrives at Ngurah Rai International airport at Tuban, Badung regency, Indonesia resort island of Bali, November 13, 2022. Sonny Tumbelaka/Pool via REUTERS/File Photo

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ λίγο μετά την άφιξή του στο Μπαλί της Ινδονησίας για την σύνοδο των G20.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Associated Press επικαλούμενο Ινδονήσιους αξιωματούχους, ο Σεργκέι Λαβρόφ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το που προσγειώθηκε στην Ινδονησία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει κάποιο καρδιακό πρόβλημα. 

Ωστόσο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω της γνωστής πλέον Μαρίας Ζαχάροβα διαψεύδει κάτι τέτοιο λέγοντας ότι είναι Fake news. Μάλιστα η εκπρόσωπος Τύπου του Ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών ανέβασε βίντεο το οποίο δείχνει τον Σεργκέι Λαβρόφ στην βεράντα του ξενοδοχείου του με βερμούδα και μοκασίνι.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεργκέι Λαβρόφ εκπροσωπεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην σύνοδο των G20 στην Ινδονησία καθώς ο Ρώσος Πρόεδρος είχε επικαλεστεί θέμα ασφάλειας. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version