Κόσμος

Γερμανία: “Η ύφεση στην Ευρωζώνη δεν έχει ξεπεραστεί”

«Στο κατώφλι της ανάκαμψης» βρίσκεται η γερμανική οικονομία, επισημαίνει στη μηνιαία έκθεσή του το υπουργείο Οικονομικών της χώρας, που αναφέρει επίσης ότι η ύφεση στην Ευρωζώνη δεν έχει σταθεροποιηθεί.

Στην έκθεση αυτή τονίζεται ότι η βιομηχανική παραγωγή απλώς επιβράδυνε την καθοδική της πορεία, καθώς οι παραγγελίες στον κατασκευαστικό τομέα παραμένουν περιορισμένες.

«Υπάρχουν σημάδια ότι η ανάκαμψη θα αρχίσει την ερχόμενη άνοιξη. Το υποδεικνύουν τόσο το κάπως βελτιωμένο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον, όσο και οι θετικοί δείκτες», αναφέρει το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και διευκρινίζει ότι ‘η ύφεση στην Ευρωζώνη δεν έχει ξεπεραστεί, αλλά υπάρχουν ενδείξεις σταθεροποίησης”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να πως οι Γερμανοί κερδίζουν όταν οι άλλοι γονατίζουν

 

Γερμανός “σοφός”: Έρχεται νέο “κούρεμα” για την Ελλάδα

Και ξαφνικά, ο Σόιμπλε αγάπησε την Ελλάδα και την αποθεώνει!

Ποιά χώρα πούλησε το χρυσό της για να μπει στην ευρωζώνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βασιλιάς Κάρολος στο ιταλικό Κοινοβούλιο: Η ειρήνη δεν μπορεί ποτέ να θεωρείται δεδομένη
Ο Κάρολος θέλησε να μιλήσει ιταλικά και απευθυνόμενος στους βουλευτές και γερουσιαστές υπογράμμισε με αρκετή δόση χιούμορ ότι «ελπίζει να μην κατέστρεψε τη γλώσσα του Δάντη»
Ο Βασιλιάς Κάρολος μιλά στο ιταλικό κοινοβούλιο
«Έχει ξεκινήσει γενικευμένη ρωσική επίθεση στα βορειοανατολικά» λέει ο αρχηγός του στρατού της Ουκρανίας
«Παρατηρούμε σχεδόν διπλασιασμό του αριθμού των εχθρικών επιθέσεων σε όλες τις κύριες κατευθύνσεις στη γραμμή του μετώπου», δήλωσε ο επικεφαλής του ουκρανικού στρατού Ολεξάντρ Σίρσκι
Μονάδα πυροβολικού μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού εκτοξεύει πολλαπλούς πυραύλους (MLRS) προς τα ρωσικά στρατεύματα