Site icon NewsIT

H Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε και επίσημα στα βασιλικά της καθήκοντα μετά την 9 μηνών απουσία της

18.09.2024 | 07:52
H Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε και επίσημα στα βασιλικά της καθήκοντα μετά την 9 μηνών απουσία της

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα καθήκοντά της μετά από εννέα μήνες, λόγω της μάχης που έδινε με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με τη «Daily Mail», η πριγκίπισσα της Ουαλίας και σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του Κέντρου για την Πρώιμη Παιδική Ηλικία στο Κάστρο του Γουίνδσορ για το πρότζεκτ της «Early Years».

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ εξετάζει το πώς οι εμπειρίες στην πρώιμη παιδική ηλικία είναι η βασική αιτία του εθισμού, της κατάρρευσης της οικογένειας, της κακής ψυχικής υγείας, της αυτοκτονίας και της έλλειψης στέγης.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή της πριγκίπισσας στη δουλειά, μετά το αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε στα social media στις 9 Σεπτεμβρίου για να ενημερώσει τους θαυμαστές της πως έχει ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία της.

Υπενθυμίζεται πως η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο στις 22 Μαρτίου.

Η μελλοντική βασίλισσα από εκείνη την ημέρα έκανε μόνο δύο δημόσιες εμφανίσεις, αυτή στο Trooping the Color στα μέσα Ιουνίου και στο Wimbledon στις 14 Ιουλίου.

Για το μέλλον, η μόνη εκδήλωση που εικάζεται πως θα παρευρεθεί είναι η λειτουργία της Κυριακής Μνήμης για την υποστήριξη της βασιλικής οικογένειας, των βετεράνων και των οικογενειών τους στις 10 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων

Η Κέιτ Μίντλετον ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για την υγεία της με ένα τρίλεπτο κλιπ από το εξοχικό της οικογένειάς της στο το Anmer Hall.

Στο βίντεο εμφανίστηκε και ο 42χρονος σύζυγος και πρίγκιπας Ουίλιαμ, και τα τρία παιδιά τους, ο 11χρονος πρίγκιπας Τζόρτζ, η 9χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο 6χρονος πρίγκιπας Λούις

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια.

Η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να πλοηγηθούμε στα θυελλώδη νερά και στον άγνωστο δρόμο», είπε στην αρχή του βίντεο.

«Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για όσους βρίσκονται πιο κοντά σου. Με την ταπεινοφροσύνη, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπους με τα δικά σου τρωτά σημεία με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, μια νέα οπτική για τα πάντα», κατέληξε.

Είναι γνωστό πως η πριγκίπισσα περίμενε πως και πως να επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα αλλά λόγω του προβλήματος της υγείας της, δεν μπορούσε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version