Κόσμος

Η 20χρονη που πέθανε όταν φίλησε το αγόρι της

Ένα φιλί με το αγόρι της ήταν αυτό που στοίχισε τη ζωή στην 20χρονη τότε Myriam Ducre-Lemay.

Είχε φάει ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και δεν γνώριζε ότι ήταν αλλεργική στα φιστίκια. Η Myriam δυστυχώς δεν είχε μαζί της το φάρμακο που χρειαζόταν. Η μητέρα της αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την τραγική ιστορία θανάτου της κόρης της το 2012 για να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να αποφύγουν παρόμοια τραγωδία.

Οι δύο νέοι είχαν πάει νωρίτερα σε ένα πάρτι και για αυτό η Myriam δεν είχε μαζί της την απαραίτητη θεραπεία. Μετά το φιλί τους, άρχισε να έχει προβλήματα αναπνοής. Όταν τον ρώτησε αν είχε φάει φιστίκια και η απάντηση ήταν θετική του ζήτησε να καλέσει ασθενοφόρο.

Προσπάθησε να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και όταν έφτασαν οι διασώστες έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή. Υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και πέθανε λίγη ώρα αργότερα.

Πηγή: Yahoo

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάρκο Ρούμπιο: Αν δεν τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ θα πρέπει να εγκαταλείψουν την προσπάθεια
Ο Τραμπ συνεχίζει να ενδιαφέρεται για μια συμφωνία, τόνισε, αλλά έχει πολλές προτεραιότητες και δεν είναι διατεθειμένος να προχωρήσει περαιτέρω εκτός κι αν υπάρχουν ενδείξεις προόδου.
Μάρκο Ρούμπιο 1