Κόσμος

Η Κωνσταντινούπολη του Κενάν, του Ερντογάν και του Φιλιππίδη

 Κάποιος, κάποτε, είπε πως υπάρχουν άνθρωποι και τόποι, που όταν τους γνωρίσεις αισθάνεσαι σαν να σου πέταξαν στο κεφάλι μια πολύτομη εγκυκλοπαίδεια.

 Θαρρείς πως οι αισθήσεις σου χτύπησαν… κόκκινο. Τα μάτια σου πλημμύρισαν εικόνες, τ΄ αφτιά σου ήχους, τα ρουθούνια σου μυρωδιές, το στόμα σου γεύσεις και τα χέρια σου αισθήσεις μαλακές και τραχιές. Πράγματα που αντιστοιχούν στις ανθρώπινες αισθήσεις από τα μικράτα σου ίσαμε τα βαθιά γεράματα. Δίψα για ζωή στα νιάτα, γνώση και σοφία στα γεράματα. Σε τέτοιους τόπους, κάθε φορά, με κάθε επίσκεψη, με κάθε νέα γνωριμία, παθαίνεις overdose προσλαμβανουσών, που παλεύεις μάταια να τακτοποιήσεις μέσα σου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν κάνει πίσω ο Ντόναλντ Τραμπ για τους δασμούς - «Μερικές φορές πρέπει να πάρεις φάρμακα για να διορθώσεις κάτι»
Την ώρα που οι παγκόσμιες αγορές κλονίζονται και τα διεθνή χρηματιστήρια σημειώνουν πτώση, ο Ντόναλντ Τραμπ στηρίζει την επιβολή δασμών και δεν κάνει πίσω
Ο Ντόναλντ Τραμπ