Σάββατο, 27 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Η απάντηση συγγενούς θύματος στη Malaysia Airlines: Fuck you!

Η απάντηση συγγενούς θύματος στη Malaysia Airlines: Fuck you!

Ένα ψυχρό sms ήταν ο τρόπος που επέλεξε η Malaysia Airlines να ενημερώσει τους συγγενείς των επιβατών της μοιραίας πτήσης MH370 πως κανείς δεν επέζησε. Κάθε δράση, όμως, έχει και αντίδραση.

Εκείνη του Τζακ μπορεί να μην ήταν… ευγενική, αλλά μάλλον ήταν η μοναδική που άρμοζε στην ψυχρότητα, την αναλγησία και την αναισθησία της εταιρίας προς τους ανθρώπους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς να ξέρουν ούτε το πως ούτε το γιατί.

Ο Τζάκ έχασε την αδερφή του στο αεροπορικό δυστύχημα της Malaysia Airlines. Είχε πάει διακοπές και επέστρεφε με την πτήση MH370. Ήταν λοιπόν ανάμεσα σε εκείνους που τη Δευτέρα το μεσημέρι έλαβαν ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό τους, που τους ενημέρωνε πως το αεροπλάνο συνετρίβη και κανείς δεν επέζησε.

Εκείνος, όμως, αποφάσισε να απαντήσει και έδειξε την απάντηση στο CNN. «Fuck you» έγραψε. Με δυο λέξεις είπε όσα ήθελαν να πουν εκατοντάδες στη θέση του.

Ο Τζακ, που πήρε άδεια από τη δουλειά του για να ταξιδέψει στο Πεκίνο και να είναι κοντά στην πηγή των ερευνών, ενώνει τώρα τις δυνάμεις του με συγγενείς άλλων θυμάτων κατά της εταιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κακός καιρός σταμάτησε ξανά τις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing

Ξεκίνησαν οι αγωγές κατά της Malaysia Airlines

Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing; 122 αντικείμενα στο επίκεντρο της έρευνας στον Ινδικό – Μαλαισία: Με λίγη τύχη, θα βρούμε το μαύρο κουτί

Μalaysia Airlines: Βρίσκουν κομμάτι κομμάτι το εξαφανισμένο Boeing; Νέες φωτογραφίες από δορυφόρους δείχνουν 122 αντικείμενα

«Δεν γυρνάω σπίτι – Πως να πω στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι νεκρός;»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε