Κυριακή, 28 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία: πνίγηκαν οι γονείς, βρέθηκαν τα παιδιά

Η εκδρομή κατέληξε σε τραγωδία: πνίγηκαν οι γονείς, βρέθηκαν τα παιδιά

Μόνα σε μια απομονωμένη παραλία βρέθηκαν δυο ανήλικα παιδιά, ένα 13χρονο κορίτσι και ένα 10χρονο αγόρι. Οι γονείς τους μπήκαν στη θάλασσα να κολυμπήσουν αλλά πνίγηκαν!

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Αυστραλία. Πρωταγωνιστές του δράματος δυο παιδιά που από τη μια στιγμή στην άλλη έμειναν ορφανά!

Η οικογένεια έκανε περιήγηση στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της χώρας. Σταματήσει στην παραλία Ελ για καταδύσεις. Οι γονείς έπεσαν στη θάλασσα να κολυμπήσουν, αλλά δε βγήκαν ποτέ. Δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί οι συνθήκες του πνιγμού τους.

Η σορός της 41 ετών μητέρας ξεβράστηκε στο Κόραλ Μπει, περίπου 1.400 χιλιόμετρα βόρεια του Περθ. Ο πατέρας των παιδιών δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά οι ελπίδες σβήνουν.

“Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ο άντρας έπεσε στη θάλασσα και οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός μειώνονται κάθε ώρα που περνά”, διευκρίνισε ο Μπάρνεϊ Χάτσισον, εκπρόσωπος της αστυνομίας της δυτικής Αυστραλίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα West Australian, ένας περιπατητής εντόπισε τα παιδιά και άναψε φωτοβολίδα για να καθοδηγήσει τα συνεργεία διάσωσης στην ιδιαίτερα απομονωμένη περιοχή, όπου είχαν πάει με τους γονείς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρόδος: Συγκίνηση για τον θάνατο του θρυλικού εμπόρου που ”σύστησε” την Κίνα στην Αυστραλία

Η Χρυσή Αυγή δεν θα πατήσει πόδι στην Αυστραλία!

Ακινητοποίησε τον ληστή με έναν κουβά τσίλι!

Ήθελαν να κλέψουν βενζίνη κι «έφαγαν» τα μούτρα τους (κυριολεκτικά) – VIDEO

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Έδινε στο παιδί της φάρμακα χημειοθεραπείας

Χιλιάδες αιτήσεις για μία από τις “καλύτερες δουλειές στον κόσμο”

Οκτάχρονο αγόρι πέθανε από δάγκωμα νυχτερίδας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε