Κόσμος

Η σπαρακτική φωτογραφία 18χρονης με αυτισμό – Γιορτάζει μόνη τα γενέθλιά της

Με δάκρυα στα μάτια γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της η Hallee Sorenson. Είχε καλέσει τους φίλους και τους συμμαθητές της για την ξεχωριστή ημέρα αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς.

Η μητέρα της Allyson Seel-Sorenson τράβηξε τη σπαρακτική φωτογραφία της κόρης της να κάθεται μόνη μπροστά στην τούρτα με ένα καπέλο πάρτι επειδή δεν ήξερε τι άλλο να κάνει.

“Κρυβόμουν πίσω από μια κολόνα και έκλαιγα. Έστειλα τη φωτογραφία στον άντρα μου ρωτώντας τον τι πρέπει να κάνω. Δεν ήξερα τι να της πω”, δήλωσε στην Daily Mail Australia. “Η κόρη μου ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους φίλους της. Ήταν τόσο ενθουσιασμένη όπως και εμείς που καταφέραμε να της δώσουμε αυτό που ήθελε. Δεν εμφανίστηκε όμως κανείς”.

Σχεδόν 12 μήνες μετά τη λήψη, η φωτογραφία της Hallee Sorenson έγινε viral όταν τη μοιράστηκε ο ξάδερφός της στο facebook με την ελπίδα ότι δεν θα γιορτάσει ποτέ ξανά μόνη τα γενέθλιά της.

“Είναι απλά ένας άνθρωπος με αυτισμό. Ποτέ δεν άφησε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια να καθορίσει το ποια είναι για αυτό και αρνούμαι να το χρησιμοποιήσω σαν ένα στοιχείο να την περιγράψω. Η Hallee περίμενε με αγωνία τους φίλους της να έρθουν για να περάσουν καλά. Οι φίλοι της όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ. Ούτε ένας. Μπορείτε όμως να βοηθήσετε να κάνετε τα φετινά της γενέθλια απίστευτα! Θα ήθελα πολύ να της στείλετε κάρτες από όλο τον κόσμο! Η Hal λατρεύει να παίρνει κάρτες γενεθλίων. Θα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η εισαγγελία της Βενεζουέλας καταγγέλλει τον πρόεδρο του Ελ Σαλβαδόρ για εμπορία ανθρώπων στη φυλακή - κολαστήριο
«Ο πρόεδρος Μπουκέλε ζήτησε 7 εκατομμύρια δολάρια για να φυλακίσει τους 252 υπηκόους Βενεζουέλας, κάνει εμπόριο, βρόμικο εμπόριο», λέει ο γενικός γραμματέας της εισαγγελίας της Βενεζουέλας, Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ
Αστυνομικοί του Σαλβαδόρ συνοδεύουν φερόμενα μέλη της συμμορίας της Βενεζουέλας Tren de Aragua που απελάθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να φυλακιστούν στη φυλακή του Κέντρου Κατακράτησης της Τρομοκρατίας (CECOT), ως μέρος συμφωνίας με την κυβέρνηση του Σαλβαδόρ
Η Τουρκία απειλεί την Κύπρο: «Είμαστε εγγυήτρια χώρα και δεν θα διστάσουμε να κάνουμε ότι και στο παρελθόν»
«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν σήμερα επικρατεί ειρήνη στο νησί της Κύπρου, αυτό είναι χάρη στην Τουρκία» ισχυρίζονται πηγές του τουρκικού υπουργείου Άμυνας
Κατεχόμενα Κύπρος 3