Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Η στιγμή του μακελειού στο Navy Yard της Ουάσινγκτον – ΦΩΤΟ, VIDEO

Η στιγμή του μακελειού στο Navy Yard της Ουάσινγκτον – ΦΩΤΟ, VIDEO

Πως μπήκε στο κτίριο της ναυτικής βάσης Navy Yard της Ουάσινγκτον ο δράστης Άαρον Αλέξις. Οι παραισθήσεις που τον οδήγησαν στο φονικό και το video που έδωσε στη δημοσιότητα το FBI.

Συγκλονιστικό υλικό από την πολύνεκρη επίθεση του πρώην πεζοναύτη Άαρον Αλέξις στη βάση Navy Yard του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα το FBI.

Οι στιγμές έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη βάση. Δείχνουν τον Αλέξις να μπαίνει στη βάση και με μια καραμπίνα στα χέρια να ψάχνει τα θύματά του.

Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο πρώην πεζοναύτης εισέβαλε στη ναυτική βάση και σκότωσε 12 ανθρώπους

Σε άλλα πλάνα, διάρκειας περίπου 30 δευτερολέπτων, από το μονταρισμένο οπτικό υλικό, εμφανίζεται ο ίδιος να μπαίνει με το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης της Βάσης του Πολεμικού Ναυτικού στην Ουάσινγκτον και να περπατάει μέσα στο κτίριο κουβαλώντας στον ώμο του μία τσάντα.

Ο Αλέξις άνοιξε πυρ λίγα λεπτά αφότου συναρμολόγησε την καραμπίνα μέσα σε ένα άδειο δωμάτιο του κτιρίου. Τραυμάτισε θανάσιμα 12 ανθρώπους προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά αστυνομικών, σύμφωνα με τις αρχές.
Σύμφωνα με το FBI, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο 34χρονος Αλέξις είχε στο στόχαστρό του συγκεκριμένα άτομα ή είχε συνεργό.

Οι παραισθήσεις οδήγησαν στο φονικό

Ο δράστης του μακελειού είχε ιστορικό ψυχολογικών προβλημάτων, σύμφωνα με την Βάλερι Παρλέιβ, υποδιευθύντρια του FBI, η οποία είναι αρμόδια για την περιοχή της Ουάσινγκτον.

Την περίοδο της επίθεσης είχε παραισθήσεις και πίστευε ότι τον ήλεγχαν με εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ELF)– η συγκεκριμένη τεχνολογία χρησιμοποιείται από το Ναυτικό για τις επικοινωνίες του με τα υποβρύχια.


Σε συνέντευξη Τύπου, η Παρλέιβ είπε ότι πάνω στο όπλο που χρησιμοποίησε ο Αλέξις ήταν χαραγμένες οι φράσεις “Το όπλο μου ELF”, “Τέλος στο μαρτύριο” και “Καλύτερα έτσι”.


Το FBI ανακοίνωσε ότι οι εμπειρογνώμονες εντόπισαν ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο οποίο ο Αλέξις έγραφε: “Τους τελευταίους τρεις μήνες δέχομαι επίθεση με εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικά κύματα και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής αυτό με οδήγησε στην πράξη μου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτός είναι ο μακελάρης της Ουάσινγκτον – 12 οι νεκροί της επίθεσης στο Navy Yard

Μακελειό σε ναυτική βάση στην Ουάσινγκτον – Δράστης “γάζωσε” και σκότωσε 12 αμερικανούς αξιωματικούς

Θρίλερ στην Ουάσινγκτον! Άγνωστος άρχισε να “γαζώνει” αξιωματικούς σε βάση του Πολεμικού Ναυτικού – Τουλάχιστον 4 νεκροί

Ο Ομπάμα ξεχνά να χαιρετίσει πεζοναύτη και δείτε τι κάνει – ΒΙΝΤΕΟ

Αμερικανός πεζοναύτης σκότωσε δυο συναδέλφους του και αυτοκτόνησε

ΒΙΝΤΕΟ: Ένας πεζοναύτης μιλά για πόλεμο και συγκλονίζει!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε