Κόσμος

Η ζήλεια τον έκανε δολοφόνο! Έσφαξε τη γυναίκα του με 51 μαχαιριές

"Andy, σε παρακαλώ, μη με σκοτώσεις. Πρέπει να πάρω το 999 και να καλέσω βοήθεια". Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Clare Munrο στον άντρα της Andrew.

Αυτά τα λόγια φάνηκε να τον σταματούν για λίγο. Συμφώνησε να την αφήσει. Η μητέρα 3 παιδιών τηλεφώνησε στις αρχές. Εκείνος όμως επέστρεψε. Άρχισε να τη μαχαιρώνει ξανά, με την ήρεμη φωνή του να καταγράφεται στην επείγουσα κλήση. “Λυπάμαι πολύ Clare αλλά ξέρεις τι μου έχεις κάνει. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανες. Πραγματικά σε αγαπώ τόσο πολύ” ήταν τα λόγια που της είπε ενώ τη μαχαίρωνε στο σπίτι τους τον περασμένο Νοέμβριο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή αργότερα με πολλαπλά τραύματα στο πάνω μέρος του σώματός της. Όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, για τα τραύματα χρησιμοποιήθηκε υπερβολική δύναμη. Ο 51χρονος Andrew Munro ζήλευε σε τέτοιο βαθμό που χρησιμοποιούσε συσκευές παρακολούθησης για να κατασκοπεύσει τη γυναίκα του. Στο δικαστήριο είπε ότι ο εξωσυζυγικός δεσμός της άρχισε τον Απρίλιο του 2014. Όταν το ανακάλυψε, προσπάθησε να παρακολουθήσει τις κινήσεις της γυναίκας του, παρεμβαίνοντας στο κινητό της τηλέφωνο, εγκαθιστώντας κάμερες στο σπίτι τους και συσκευή εντοπισμού στο αυτοκίνητό τους. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι έχει βίντεο της γυναίκας του με τον εραστή της.

Τον Ιούνιο παραδέχτηκε τη δολοφονία και ομολόγησε την ενοχή του για την πρόκληση σωματικών βλαβών σε ένα ακόμα άτομο που δεν μπορεί για νομικούς λόγους να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. Αρνήθηκε ωστόσο πως είχε την πρόθεση να σκοτώσει ή να τραυματίσει σοβαρά τη σύζυγό του ή το δεύτερο θύμα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη με τη σφαγή αμάχων στη Συρία: «Κάθε δύο ή τρία μέτρα βλέπαμε ένα πτώμα στο δρόμο», συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
Πάνω από 1.300 οι νεκροί - Δραματική έκκληση του ΟΗΕ να σταματήσουν αμέσως οι δολοφονίες αμάχων - Η Ουάσινγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους «αυτουργούς των σφαγών»
Καπνός υψώνεται ενώ μέλη των συριακών δυνάμεων επιβαίνουν σε ένα όχημα καθώς μάχονται εναντίον υποστηρικτών του Μπασάρ αλ Άσαντ, στη Λατάκια της Συρίας