Κόσμος

ΗΠΑ: “‘Ακρως προκλητική ενέργεια” η εκτόξευση πυραύλου από τη Β. Κορέα

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν σήμερα την επικείμενη εκτόξευση από τη Βόρεια Κορέα πυραύλου, του δεύτερου εντός του 2012, ως "άκρως προκλητική ενέργεια", η οποία θα απειλήσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή.

“Η εκτόξευση ενός πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα θα είναι μια άκρως προκλητική ενέργεια που θα απειλήσει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή”, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νούλαντ, υπενθυμίζοντας ότι “κάθε χρήση από τη Βόρεια Κορέα της τεχνολογίας των βαλλιστικών πυραύλων αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ”, οι οποίες αφορούν την Πιονγκγιάνγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα δοκιμή πυραύλου από τη Β. Κορέα το Δεκέμβριο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 70.000 πιστοί προσκύνησαν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου – Σήμερα θα οριστεί η ημερομηνία του κονκλάβιου
Από σήμερα τα Μουσεία του Βατικανού και η Καπέλα Σιξτίνα θα παραμείνουν κλειστά για να ελεγχθεί προσεκτικά ο χώρος όπου θα συνεδριάσουν οι υψηλόβαθμοι κληρικοί
Πιστοί περιμένουν να προσκυνήσουν τον τάφο του Πάπα Φραγκίσκου