Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Ικετεύει για συγχώρεση! Σκότωσε τον φίλο της και σκηνοθέτησε αυτοκτονία! [vid]

Ικετεύει για συγχώρεση! Σκότωσε τον φίλο της και σκηνοθέτησε αυτοκτονία! [vid]

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η Anu Singh έβαλε θανατηφόρα δόση ηρωίνης στον καφέ του σύντροφου της Joe Cinque και προσπάθησε να σκηνοθετήσει την αυτοκτονία του. Σήμερα ικετεύει τους γονείς του για συγχώρεση.

Τότε τον παρακολούθησε να υποφέρει για 36 ώρες και τελικά κάλεσε ασθενοφόρο, δίνοντας ωστόσο λάθος διεύθυνση αντί για το σπίτι τους στην Καμπέρα. “Θα μπορούσατε να στείλετε ένα ασθενοφόρο; Έχω έναν άνθρωπο που πιθανότατα έχει πάρει υπερβολική δόση ηρωίνης”, είχε πει τότε στον άνθρωπο που σήκωσε το τηλέφωνο έκτακτων αναγκών.

Όταν τότε τη ρώτησε γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για πιθανή υπερβολική δόση, η Anu Singh του απάντησε “κάνει εμετό αίμα… είναι κακό σημάδι;”. Η κλήση που έγινε στις 26 Οκτωβρίου 1997 διήρκεσε 20 λεπτά και έγινε μετά από μέρα αφότου αρρώστησε ο Joe.

Μέρες πριν από τον θάνατό του η Singh πραγματοποίησε αποχαιρετιστήριο δείπνο, λέγοντας στους φίλους τους ότι σχεδίαζαν να αυτοκτονήσουν. Κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία αλλά καταδικάστηκε σε 10 χρόνια λόγω μειωμένης ευθύνης και αφέθηκε ελεύθερη μετά από 4 χρόνια.

Υποστήριξε πως δεν ήταν διανοητικά καλά εκείνη την εποχή και σπάνια μιλούσε για το έγκλημά της. 20 χρόνια μετά τη δολοφονία του, η Anu στα 44 της χρόνια ικετεύει τους γονείς του Maria και Nino για συγχώρεση. Θα εμφανιστεί μάλιστα σε τηλεοπτική εκπομπή για να τους ζητήσει δημόσια συγχώρεση. “Υπάρχουν πράγματα που οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Θα ήθελα να γυρίσω τον χρόνο πίσω”, λέει στην εκπομπή “Sunday Night”.

Παρά τη συγγνώμη της, οι γονείς του Joe, Maria και Nino, εξακολουθούν να τη θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του γιου τους. “Σκοτώθηκε ο γιος μου. Είσαι ο διάολος, ένα τέρας”, δηλώνει στην εκπομπή η μητέρα του Joe και ζητά να μάθει τον λόγο που τον σκότωσε.

Πηγή: Metro

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε