Τετάρτη, 24 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Και το όνομα αυτού… George Alexander Louis

Και το όνομα αυτού… George Alexander Louis

Ανακοινώθηκε επιτέλους το όνομα του μικρού πρίγκιπα! Το βασιλικό ζεύγος επέλεξε να δώσει στο μωρό του το όνομα George Alexander Louis.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge επέλεξαν το όνομα George Alexander Louis για το μωρό τους που ήρθε στον κόσμο πριν από δυο ημέρες.

Τέλος λοιπόν η αγωνία για εκατομμύρια Βρετανούς που στοιχημάτιζαν σαν τρελοί για το όνομα του μωρού.

Αναλυτικότερα, ο νεογέννητος διάδοχος του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας θα φέρει τρία μικρά ονόματα όπως ανακοίνωσε σήμερα επίσημα το Παλάτι του Κένσινγκτον: Γεώργιος Αλέξανδρος Λουδοβίκος.

Ο βασιλικός τίτλος θα είναι: “Αυτού Υψηλότητα πρίγκιπας Γεώργιος του Κέμπριτζ”, αναφέρουν στο σημερινό ανακοινωθέν τους ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Το βασιλικό ζευγέρι αναχώρησε χθες από το μαιευτήριο για το παλάτι κρατώντας στην αγκαλιά το μικρό τους πρίγκιπα που είναι ο τρίτος για τη διαδοχή του θρόνου της Βρετανίας. Πλήθος κόσμου περίμενε έξω από το μαιευτήριο.

Στην αγκαλιά της μαμάς του ο μικρός πρίγκιπας - ΦΩΤΟ REUTERS

Η Kate και ο William χαιρέτισαν τον κόσμο και μάλιστα στάθηκαν για λίγα λεπτά στα σκαλιά του μαιευτηρίου και χαριτολογώντας έκαναν σχόλια σε ποιον μοιάζει το μωρό!

Την ώρα που το ζευγάρι αναχωρεί για το παλάτι - ΦΩΤΟ REUTERS

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγαν από το μαιευτήριο οι γονείς με τον μικρό πρίγκιπα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

William – Kate: Νέες φωτογραφίες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο!

Τι λένε τα άστρα για το πριγκιπικό μωρό της Βρετανίας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε