Σάββατο, 6 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Κι αν το καλό που κάναμε ήταν ανταποδοτικό; To ΒΙΝΤΕΟ που θα σας κάνει να δακρύσετε

Κι αν το καλό που κάναμε ήταν ανταποδοτικό; To ΒΙΝΤΕΟ που θα σας κάνει να δακρύσετε

Πρόκειται για μία συγκλονιστική διαφήμιση… Ένα παιδί κλέβει λίγα φάρμακα. Η γυναίκα από την οποία τα κλέβει κυνηγάει το παιδί και το ξεφτιλίζει, σαν να είναι κάποιος κοινός εγκληματίας.

Εκείνη τη στιγμή όμως ένας άνδρας βγαίνει από το εστιατόριό του, για να δείξει απλά ανθρωπιά. Δίνει στο παιδί τα φάρμακα, ένα πιάτο σούπας και κάποια χρήματα.

Το βίντεο πηγαίνει 30 χρόνια αργότερα. Το πλάνο ξεκινάει δείχνοντας έναν ζητιάνο να παίρνει το φαγητό του από το εστιατόριο του ευγενικού κυρίου, λίγο πριν ο δεύτερος πέσει κάτω από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Ο άνδρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο, όπου η κόρη του έρχεται αντιμέτωπη με τον λογαριασμό τον οποίο αδυνατεί να πληρώσει. Δεν αργεί να βάλει πωλητήριο στο κατάστημά τους. Όμως όπως δεν θα αργήσει να συνειδητοποιήσει ότι τα έξοδα του νοσοκομείου είναι πληρωμένα….

Δείτε τη συγκινητική διαφήμιση της ταϊλανδέζικης εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Δείχνει απλά πώς η ανθρωπιά δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο και σίγουρα ανταποδίδεται. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο στο newsit.com.cy

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε