Πέμπτη, 17 Οκτ.
19oC Αθήνα

Liam Payne: H αποχώρηση της συντρόφου του από την Αργεντινή και το εξώδικο της πρώην αρραβωνιαστικιάς του

REUTERS/Neil Hall/File Photo
REUTERS/Neil Hall/File Photo

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 31χρονου Λίαμ Πέιν, πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος One Direction, πέφτοντας από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μπουένος Άιρες.

Ο τραγουδιστής Λίαμ Πέιν και πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, που έκανε σόλο καριέρα, βρισκόταν στην Αργεντινή για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Νάιλ Χόραν, ο οποίος ήταν επίσης στους One Direction.

Η σύντροφος του Πέιν, η Kate Cassidy βρισκόταν μαζί του στο ταξίδι, όμως είχε φύγει από την Αργεντινή κι είχε επιστρέψει στο σπίτι της στη Φλόριντα, δύο μέρες πριν τον θάνατό του.

Όπως είχε αποκαλύψει η 25χρονη fashion influencer στα social media της, το ταξίδι τους στη Νότια Αμερική ήταν προγραμματισμένο για πέντε μέρες, όμως παρατάθηκε τελικά σε δύο εβδομάδες.

«Ένιωσα απλά ότι θέλω να γυρίσω στο σπίτι μου», είχε πει χαρακτηριστικά σε βίντεο στο Tik Tok.

Μόλις δύο ημέρες πριν από το περιστατικό, η πρώην σύντροφός του, Maya Henry είχε δώσει εντολή στη νομική ομάδα της, ώστε ο τραγουδιστής να σταματήσει να επικοινωνεί επανειλημμένα μαζί της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, παρόλο που το ζευγάρι είχε χωρίσει από το 2022, η Maya Henry, σε ένα βίντεο που ανέβασε πριν από λίγες μέρες στο TikTok έλεγε ότι ο πρώην της, τον οποίο δεν κατονόμαζε, αλλά συνέδεε ξεκάθαρα με τους One Direction, συνέχιζε να της τηλεφωνεί συστηματικά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, ο Πέιν είχε μια αλλόκοτη συμπεριφορά, λίγο πριν βρεθεί νεκρός.

Είχε σπάσει το laptop του στο lobby του ξενοδοχείου, είχε σπάσει διάφορα αντικείμενα μέσα στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να καλέσουν την αστυνομία. 

Ωστόσο η αστυνομία δεν πρόλαβε. Βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση από τον μπαλκόνι που του προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο και σοβαρούς πολλαπλούς τραυματισμούς που του στοίχισαν τη ζωή μόλις στα 31 του χρόνια. 

Η πρώην αρραβωνιαστικιά του τού είχε στείλει εξώδικο πριν μερικές μέρες

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η πρώην αρραβωνιαστικιά του Πέιν, Maya Henry. Το 23χρονο μοντέλο από το Τέξας έμαθε την τραγική είδηση όταν ένας ρεπόρτερ επικοινώνησε με συνεργάτη της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο Πέιν είχε λάβει πρόσφατα εξώδικο από τους δικηγόρους της, για παρενόχληση και εμμονική συμπεριφορά.

Η Henry προειδοποιούσε ότι θα προχωρούσε σε μηνύσεις, αν ο Πέιν δε σταματούσε να επικοινωνεί επανειλημμένα μαζί της από διάφορους άγνωστους αριθμούς και να ενοχλεί τους φίλους και την οικογένειά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις