Site icon NewsIT

Liam Payne: Φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρετούν τον τραγουδιστή που πέθανε στα 31

17.10.2024 | 10:44
REUTERS/Neil Hall/File Photo

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction, βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη (16.10.2024) σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες, στην Αργεντινή. Ήταν μόλις 31 ετών. Λίγο μετά την είδηση του θανάτου του, πρώην συνάδελφοι και σταρ απέτισαν φόρο τιμής στα social media, προκαλώντας παγκόσμια συγκίνηση.

Ο Λίαμ Πέιν ήταν ένα από τα πέντε μέλη των One Direction, μαζί με τους Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan και Harry Styles.

Ο τραγουδιστής, που έγινε διάσημος στο The X Factor το 2010, έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου από άγνωστες μέχρι στιγμής. Η τραγική είδηση του θανάτου του έκανε μέσα σε λίγα λεπτά το γύρο του κόσμου και οι φίλοι και συνάδελφοί του είναι συντετριμμένοι από την απώλειά του.

Ο τραγουδιστής Olly Murs, δήλωσε ότι «δεν βρίσκει λόγια», περιγράφοντας τον θάνατο του Payne ως «καταστροφικό» με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο Olly είπε ότι «πάντα γελούσαν» όταν συναντιόντουσαν, μιλώντας κυρίως για το «πόσο ενοχλητικά καλά ήταν πάντα τα μαλλιά του, ή για την αγάπη μας για τον Becks, τις παλιές μέρες του XF [X Factor] και την περιοδεία που μοιραστήκαμε μαζί.

«Ο Liam μοιραζόταν τα ίδια πάθη με μένα, τα ίδια όνειρα, οπότε το να βλέπεις τη ζωή του να τελειώνει τόσο νέος, είναι σκληρό. Είμαι πραγματικά στεναχωρημένος και συντετριμμένος για την οικογένειά του και φυσικά για τον γιο του Bear που χάνει τον πατέρα του».

Ο Dermot O’Leary, ο οποίος ήταν παρουσιαστής του X Factor όταν εμφανίστηκε ο Liam, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στη σκηνή, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram: «Τα χειρότερα νέα».

«Τον θυμάμαι ως 14χρονο που εμφανίστηκε για οντισιόν στο The X Factor και μας ξετρέλανε τραγουδώντας Σινάτρα. Του άρεσε πολύ να τραγουδάει», έγραψε.

«Ήταν πάντα μια χαρά, είχε χρόνο για όλους, ευγενικός, ευγνώμων και ήταν πάντα ταπεινός».

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Charlie Puth, στιχουργός του τραγουδιού Bedroom Floor του Payne το 2017, δήλωσε ότι ήταν «σοκαρισμένος» μετά το θάνατο του τραγουδιστή.

Ο Charlie δημοσίευσε εικόνες από τη συνεργασία του ζευγαριού, μαζί με τη λεζάντα «Ο Liam ήταν πάντα τόσο ευγενικός μαζί μου».

Ο σταρ των Wanted, Max George, περιέγραψε τον θάνατό του ως «απολύτως καταστροφική είδηση».

«Τα τελευταία χρόνια είχα τη χαρά να τον γνωρίσω προσωπικά και να περάσω πολύτιμο χρόνο μαζί του», ανέφερε στο Instagram.

«Ο Liam ήταν υπέροχος όσον αφορά την υποστήριξη όταν ο Tom [Parker] αρρώστησε, παίζοντας μαζί μας στο Royal Albert Hall για το Stand Up To Cancer. Με στήριξε πολύ προσωπικά μετά τον θάνατο του Tom. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό».

Ήταν ένας από τους πρώτους σημαντικούς καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έφυγε… Είμαι τόσο αναστατωμένος αυτή τη στιγμή, ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

Τα Βρετανικά Μουσικά Βραβεία (Brit Awards) εξέδωσαν ανακοίνωση δηλώνοντας ότι όλοι είναι «απίστευτα λυπημένοι» όταν έμαθαν για τον θάνατό του, προσθέτοντας ότι «οι σκέψεις και οι προσευχές τους είναι με τους φίλους και την οικογένειά του αυτή τη στιγμή».

Ο Rylan Clark, ο οποίος ήταν επίσης διαγωνιζόμενος στο X Factor, δήλωσε ότι ο θάνατος ήταν «τόσο τραγικός» , ενώ οι Jedward έστειλαν τα συλλυπητήριά τους στη Cheryl, τον γιο του Bear και «όλη την οικογένεια των One Direction».

Ο Liam Gallagher από τους Oasis, έγραψε στο X: «Η ζωή είναι πολύτιμη παιδιά και έχετε μόνο μια φορά να την ζήσετε, να είστε καλά».

Ο DJ και μουσικός παραγωγός Zedd, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον Payne στο τραγούδι Get Low του 2017, χαρακτήρισε τον θάνατο του τραγουδιστή «απολύτως σπαρακτικό».

Η μουσική μπάντα Backstreet Boys είπε: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθουμε συλλογικά αυτή τη στιγμή, και φαίνεται ότι ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς».

Η Paris Hilton απέτισε επίσης φόρο τιμής στο X (πρώην Twitter), χαρακτηρίζοντας τον θάνατο του τραγουδιστή «τόση αναστάτωση».

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ράπερ Ty Dolla Sign δήλωσε ότι θα του «λείψει» ο Πέιν ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες σε stories στο Instagram του:

«Μόλις σου μίλησα πριν από δύο ημέρες, φίλε μου».

Πληροφορίες από BBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version