Σάββατο, 19 Οκτ.
16oC Αθήνα

Liam Payne: Η μητέρα του παιδιού του, τα «βάζει» με τα μίντια – «Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει»

Liam Payne: Η μητέρα του παιδιού του, τα «βάζει» με τα μίντια – «Δώστε του τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει»
Φωτογραφία: Reuters/Instagram

Η πρώην σύντροφος του Λίαμ Πέιν, του πρώην τραγουδιστή των One Direction που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου, συγκινεί με το δικό της «αντίο» και παράλληλα τα «βάζει» και με τα μίντια.

Η τραγουδίστρια Cheryl, σε ανάρτησή της στα social media, κατακρίνει και τον τρόπο που τα μέσα ενημέρωσης καλύπτουν τον χαμό του Λίαμ Πέιν.

Ο Πέιν και η τραγουδίστρια των Girls Aloud, υπήρξαν ζευγάρι από το 2016 έως το 2018, και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον 7χρονο σήμερα Bear.

«Αυτό που προβληματίζει περισσότερο το πνεύμα μου, είναι ότι μια μέρα o Bear θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση από τα μέσα ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες», αναφέρει η Cheryl στο Instagram σε σημερινή (18.10.2024) ανάρτησή της.

«Μου ραγίζει ακόμα περισσότερο την καρδιά το γεγονός ότι δεν μπορώ να τον προστατεύσω από αυτό στο μέλλον του».

Περιγράφει τον θάνατό του ως ένα «συγκλονιστικό γεγονός» και λέει ότι προσπαθεί να επεξεργαστεί τη θλίψη της σε μια «απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cheryl (@cherylofficial)

«Θα ήθελα ευγενικά να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο», προσθέτει.

«Ο Λίαμ δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και έναν celebrity, ήταν ένας γιος, ένας αδελφός, ένας θείος, ένας αγαπημένος φίλος και ένας πατέρας για τον επτάχρονο γιο μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

Σας ικετεύω να σκεφτείτε ποια είναι η χρησιμότητα ορισμένων από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά σε όλους όσοι έμειναν πίσω να μαζεύουν τα κομμάτια.

Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το ίδιο σας το παιδί ή η οικογένειά σας.

Παρακαλώ δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έχει απομείνει μετά το θάνατό του, ώστε να αναπαυθεί επιτέλους με λίγη ηρεμία», καταλήγει. 

Την ανάρτησή της, συνοδεύει με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το παρελθόν, με τον πατέρα του παιδιού της, Λίαμ Πέιν να κοιτάζει τρυφερά τον γιο τους ξαπλωμένοι και οι δυο στο κρεβάτι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις