Site icon NewsIT

Liam Payne: Οι 2 γυναίκες που ήταν μαζί του πριν βρεθεί νεκρός – «Ήταν ημιλιπόθυμος ή αναίσθητος» όταν έπεσε λέει η νεκροψία

17.10.2024 | 20:24
Liam Payne: Οι 2 γυναίκες που ήταν μαζί του  πριν βρεθεί νεκρός – «Ήταν ημιλιπόθυμος ή αναίσθητος» όταν έπεσε λέει η νεκροψία

Η αστυνομία που ερευνά τον αιφνίδιο και τραγικό θάνατο του star των One Direction, Λίαμ Πέιν αναζητά δύο «μάρτυρες-κλειδιά», οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδαν ζωντανό.

Ο 31χρονος τραγουδιστής Λίαμ Πέιν, πέθανε ακαριαία μετά από πολλαπλά τραύματα που οδήγησαν σε «εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία», όταν έπεσε από μπαλκόνι τρίτου ορόφου σε ξενοδοχείο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024).

Οι ερευνητές της Αργεντινής αναζητούν τώρα δύο γυναίκες που πέρασαν χρόνο με τον Πέιν στο ξενοδοχείο Casa Sur το βράδυ πριν από τον σοκαριστικό θάνατό του.

Και οι δύο γυναίκες φέρονται να έφυγαν από το ξενοδοχείο χθες, αφού περίμεναν τον σταρ στο λόμπι, αναφέρει το αργεντίνικο πρακτορείο Infobae.

Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι οι γυναίκες θα μπορούσαν να εμπλέκονται στο θάνατό του, αλλά η αστυνομία ελπίζει ότι μπορούν να βοηθήσουν να συνθέσουν τα κομμάτια των τελευταίων στιγμών του Payne πριν βρεθεί στο κενό.

Η φίλη του Πέιν, Κέιτ Κάσιντι, είχε επιστρέψει στη Φλόριντα τέσσερις ημέρες πριν από τον θάνατό του, λέγοντας στους followers της «Απλά έπρεπε να πάω σπίτι», αφού το προγραμματισμένο «πενθήμερο ταξίδι» τους παρατάθηκε σε δύο εβδομάδες.

«Πολλαπλές κακώσεις»

Ο Λίαμ Πέιν πέθανε από πολλαπλές κακώσεις και εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, την οποία προκάλεσε μια πτώση, έγινε σήμερα (17.10.2024) γνωστό από το γραφείο του εισαγγελέα της Αργεντινής, ο οποίος αποκάλυψε τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα της νεκροψίας νεκροτομής που διενεργήθηκε στον τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα, η έκθεση της νεκροψίας νεκροτομής κάνει λόγο για τραύματα που είναι συμβατά με εκείνα τα οποία προκαλεί μια πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι επαρκούσαν για να προκαλέσουν θάνατο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μια σειρά ουσιών κατασχέθηκαν από το δωμάτιο του μουσικού, οι οποίες υποδηλώνουν μια προηγούμενη κατάσταση κατανάλωσης αλκοόλ και ναρκωτικών.

Το γραφείο του εισαγγελέα επισημαίνει επίσης ότι ο Πέιν θα μπορούσε να είχε πέσει ενώ βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ή να είχε χάσει τελείως τις αισθήσεις του.

Ο θάνατος του Πέιν ερευνάται, αν και όλα τα στοιχεία υποδηλώνουν ότι ήταν μόνος τη στιγμή της πτώσης, λέει το γραφείο του εισαγγελέα.

Εξάλλου, η έκθεση των εγκληματολόγων δείχνει ότι κανένα τραύμα δεν παρατηρήθηκε, το οποίο θα υποδείκνυε την εμπλοκή τρίτων προσώπων.

Ο εισαγγελέας της Αργεντινής επισημαίνει ότι η έρευνα εξετάζει την πιθανή εμπλοκή τρίτων προσώπων σε γεγονότα που προηγήθηκαν του θανάτου του Πέιν.

Στο πλαίσιο αυτό, πέντε μάρτυρες καταθέτουν για να ανακατασκευάσουν τις τελευταίες ώρες του Πέιν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version