Site icon NewsIT

Liam Payne: Το μυστηριώδες email που έλαβε λίγα λεπτά πριν τη μοιραία βουτιά – Τι τον εξόργισε και έσπασε το laptop του

18.10.2024 | 19:40
Liam Payne: Το μυστηριώδες email που έλαβε λίγα λεπτά πριν τη μοιραία βουτιά – Τι τον εξόργισε και έσπασε το laptop του

Δίχως τέλος είναι οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο πρώην τραγουδιστής των One Direction, Λίαμ Πέιν πήδηξε από μπαλκόνι σε ξενοδοχείο στην Αργεντινή το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με σημερινό (18.10.2024) δημοσίευμα της daily mail, ο Λίαμ Πέιν, λίγα λεπτά πριν βρεθεί στο κενό, είχε λάβει ένα email που φέρεται να τον εξόργισε σε τέτοιο βαθμό, που ξέσπασε την οργή του στο αντικείμενο.

Ο 31χρονος, έσπασε το λαπτοπ του όπως ισχυρίστηκε μία από τις τελευταίες γυναίκες που τον είδε ζωντανό. Ο σταρ των One Direction άνοιξε το email και φώναξε «f*** this s**t mate!» και έσπασε το laptop του, δήλωσε.

Έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Liam, το Casa Sur στο Παλέρμο, όταν είχε αυτό που αποκάλεσε «ενοχλητική» συνάντηση με τον σταρ των One Direction – λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρός από το μπαλκόνι του στον τρίτο όροφο. Η γυναίκα ανέφερε πως είδε τον ποπ σταρ να ξαπλώνει στον καναπέ του λόμπι διαβάζοντας τα email του, πριν αναστατωθεί και πει: «Ήμουν σε ένα boy band – γι’ αυτό είμαι τόσο f***ed up».

«Άνοιξε τα email του και είδε ένα που προφανώς τον αναστάτωσε», δήλωσε η 28χρονη Rebecca. «Ξαφνικά πήρε τον υπολογιστή, φώναξε “f**k this s**t mate!” και άρχισε να χτυπάει τον υπολογιστή στο πάτωμα».

Λιγότερο από μισή ώρα αργότερα, είχαν φτάσει ασθενοφόρα και περιπολικά, καθώς ο σταρ είχε πέσει από ύψος 45 μέτρων από το μπαλκόνι στην αυλή του ξενοδοχείου.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιος είχε στείλει το email ή ποιο ήταν το περιεχόμενό του, ωστόσο, ήρθε εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τον ποπ σταρ.

Ένα κινητό και ένα laptop που βρέθηκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, κατασχέθηκαν από την αστυνομία, η οποία πρόκειται να αναλύσει τις συσκευές για στοιχεία.

Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Πέιν απολύθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία Universal Music, βάζοντας τέλος στα σχέδιά του για ένα δεύτερο σόλο άλμπουμ.

Και τη Δευτέρα, η πρώην χρηματοδότης του Maya James, η οποία ισχυρίστηκε ότι ο σταρ είχε «προβλέψει ότι θα πεθάνει νωρίς», ξεκίνησε νομικές διαδικασίες εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι επικοινωνούσε εμμονικά μαζί της και ότι «χρησιμοποιούσε ως όπλο» τους θαυμαστές του εναντίον της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version