Site icon NewsIT

Liam Payne: Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του, Kate Cassidy – «Άγγελέ μου, ήσουν τα πάντα για μένα»

18.10.2024 | 21:43
Liam Payne: Το σπαρακτικό αντίο της συντρόφου του, Kate Cassidy – «Άγγελέ μου, ήσουν τα πάντα για μένα»

Η κοπέλα του Λίαμ Πέιν, του πρώην τραγουδιστή των One Direction που βρήκε φρικτό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) όταν βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου, αποτίει φόρο τιμής στον «άγγελό» της.

Η Kate Cassidy, η σύντροφος του Λίαμ Πέιν, επέλεξε το προφίλ της στο Instagram για να εκφράσει τον σπαραγμό της για την τραγική αυτή απώλεια, λέγοντας ότι είναι «τελείως χαμένη» και ότι τίποτα δεν «μοιάζει αληθινό».

Συνέχισε γράφοντας ότι θα αγαπάει τον «άγγελό» της «για το υπόλοιπο της ζωής της», προσθέτοντας στη σημερινή (18.10.2024) δήλωσή της, ένα «444» που θεωρείται αριθμός αγγέλου στην αριθμολογία.

Το ζευγάρι, βρέθηκε στις 4 Οκτωβρίου στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan και παρέμεινε στη χώρα αφού η φίλη του επέστρεψε στην πατρίδα της.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που μου έχουν σταλεί. Ήμουν τελείως χαμένη. Τίποτα από τις τελευταίες ημέρες δεν μου φάνηκε αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να το διαχειριστώ αυτό ιδιαιτέρως.

Λίαμ, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα για μένα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα απεριόριστα και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Λίαμ».

Το ζευγάρι ενώθηκε ερωτικά τον Οκτώβριο του 2022 – έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στα Fashion Awards του ίδιου έτους.

Ωστόσο, τον Μάιο του 2023, το ζευγάρι πυροδότησε φήμες χωρισμού, με μια πηγή να λέει στο US Weekly: «Ο Λίαμ και η Κέιτ χώρισαν».

Στη συνέχεια, το ζευγάρι έβαλε τέλος στις φήμες απολαμβάνοντας μια ρομαντική έξοδο στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2023, ενώ αργότερα την ίδια χρονιά τον στήριξε όταν εκείνος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με «σοβαρή μόλυνση στα νεφρά».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version