Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Malaysian Airlines: Ένας μήνας μετά – Σίγησαν τα μαύρα κουτιά; – Δύτες ψάχνουν για συντρίμμια

Malaysian Airlines: Ένας μήνας μετά – Σίγησαν τα μαύρα κουτιά; – Δύτες ψάχνουν για συντρίμμια

Ένας μήνας ακριβώς συμπληρώνεται σήμερα από την εξαφάνιση της πτήσης της Malaysian Airlines και οι ελπίδες για την ανεύρεση του αεροπλάνου – αν υπάρχουν πια – είναι μηδαμινές.

Τα σενάρια που έχουν δει το φως είναι περισσότερα από τους 239 επιβαίνοντες στο αεροπλάνο και οι αρχές λένε τώρα ότι ναι μεν οι έρευνες συνεχίζονται και θα συνεχίζονται αλλά επι της ουσίας δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αεροπλάνο έχει συντριβεί στο σημείο που ψάχνουν.

Οι ήχοι από τα μαύρα κουτιά δεν ακούγονται πλεον από την περασμένη Κυριακή – αν είναι όντως από τα μαύρα κουτιά. Οι μπαταρίες τους πρέπει να έχουν τελειώσει πια….

Οι αυστραλιανές αρχές λένε ότι πριν ρίξουν ξανά στο νερό το γιγαντιαίο υδρόφωνο πρέπει να έχουν κάποια νεα ένδειξη.

Η πτήσης MH370 χάθηκε στις 8 Μαρτίου και σημείο των ερευνών είναι ο νότιος Ινδικός Ωκεανός δυτικά του Πέρθ της Αυστραλίας.


Στο Πεκίνο, οι συγγενείς των επιβατών έκαναν αγρυπνία για να τιμήσουν την μνήμη τους ενα μηνα μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου.

Οι δύτες Matthew Johnston και Michael Arnold επιβιβάστηκαν στο σκάφος Ocean Shield και βούτηξαν στο σημείο που υποτίθεται ότι έχει συντριβεί το αεροπλάνο προκειμένου να ερευνήσουν για συντρίμμια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελπίδες πως βρήκαν το “μαύρο” κουτί του εξαφανισμένου Boeing της Malaysia Airlines – Νέο θρίλερ στον Ινδικό Ωκεανό

Malaysia Airlines: Απέλπιδες προσπάθειες για να βρεθεί το αεροπλάνο με την βοήθεια ενός γιγαντιαίου υποβρύχιου μικροφώνου

Μαλαισία: Δεν σταματάμε μέχρι να βρούμε απαντήσεις για το Boeing

Malaysia Airlines: Όλες οι ελπίδες στον ανιχνευτή των μαύρων κουτιών

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε