Ελλάδα

“Mας βομβαρδίζουν και σκοτώνουν άμαχο πληθυσμό”, λέει στο Newsit Ελληνίδα που μένει στην Τρίπολη της Λιβύης!

Ελληνίδα από την Τρίπολη της Λιβύης μας λέει τι συμβαίνει τώρα.

Όπως δήλωσε στο Newsit η συγγραφέας Δήμητρα Πέτρουλα, Ελληνίδα που ζει στην Τρίπολη από το 1959 και είναι παντρεμένη με Λίβυο, “οι βομβαρδισμοί γίνανε σε μέρη που μόνο τους ακούγαμε αλλά δεν βλέπαμε. Γίνανε σε μέρη που υποτίθεται είναι στρατηγικής σημασίας και έπεσαν πάνω σε άμαχο πληθυσμό. Ξέρετε οι βόμβες έχουν μια ιδιότητα, δεν είναι καθόλου προσεκτικές. Υποτίθεται βομβαρδίζουν τα στρατόπεδα, αλλά αντί για τα στρατόπεδα σκοτώνουν πληθυσμό. Χθες βράδυ για μισή ώρα, από τις 8.00 έως τις 8.30  άκουγα βομβαρδισμούς. Το νοσοκομείο έχει γεμίσει τραυματίες από άμαχο πληθυσμό. Αν δεν έμπαιναν οι ξένοι στη Λιβύη το πράγμα θα είχε τελειώσει. Θέλουν οι Δυτικοί να κατακερματίσουν τα αραβικά κράτη”.

 Όσον αφορά στους Έλληνες της Τρίπολης η κα Πέτρουλα λέει “όσοι εργάζονται εδώ έχουν φύγει, οι υπόλοιποι που έχουμε κάνει οικογένεις εδώ είμαστε γύρω στους 20 με 25 Έλληνες. Εμείς είμαστε καλά, τα μαγαζιά είναι όλα ανοιχτά, υπάρχει επάρκεια σε τρόφιμα και νερό. Ο κόσμος της Τρίπολης είναι ευχαριστημένος με τον Καντάφι. Τώρα ποιός έκανε τι στη Βεγγάζη δεν το ξέρουμε. Εδώ μαθαίνουμε πως όλα έγιναν επειδή ο Καντάφι δεν θα ανανέωνε κάποια συμβόλαια για τα πετρέλαιαια. Ο κόσμος όλος στην Τρίπολη ειναι οργισμένος ενάντια στους Βεγγαζίνους”.

Ακούστε τι είπε στο Newsit η κυρία Δήμητρα Πέτρουλα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ NEWSIT ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς τις επόμενες ημέρες - Τα τελευταία δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο
Ανάλογα με την επιβατική κίνηση υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση των γραμμών που εξυπηρετούν το Αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων καθώς και το Λιμάνι του Πειραιά
Το μετρό της Αθήνας