Κόσμος

Μόνη της γέννησε η Κάρλα – Ο Σαρκοζί ήταν με τη Μέρκελ…

Για 4η φορά έγινε πατέρας ο Γάλλος πρόεδρος χθες στις 7 το απόγευμα, αφού όπως ανακοίνωσε η προεδρία της Γαλλίας η Κάρλα Μπρούνι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι ... γράφοντας ιστορία στη Γαλλία αφού για πρώτη φορά εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας γίνεται μπαμπάς.

Η κλινική στην οποία είδε το φως της ζωής ο καρπός του έρωτά τους βρίσκεται στην οδό Νικολό στην περιοχή La Muette.

Η Κάρλα Μπρούνι πήγε στην κλινική μέσα στη νύχτα. Ο Σαρκοζί ήταν μαζί της; Κι αν ήταν έμεινε εκεί; Και μετά γύρισε στο γραφείο; Είχε και υπουργικό συμβούλιο! Μήπως όλο αυτό έγινε θρίλερ μόνο και μόνο για να δείξουν πόσο νοιάζεται ο Σαρκοζί για την πατρίδα του; Πόσο ο μέλων πατέρας αντί να είναι δίπλα στην γυναίκα του την ώρα του τοκετού εκείνος παλεύει για το καλό της Γαλλίας;
Πρωί Πέμπτης, ο Γάλλος πρόεδρος πάει στο μαιευτήριο να δει γυναίκα και κόρη
‘Ολοι τον είδαν να εμφανίζεται στην κλινική το απόγευμα και να βγαίνει όχι πολύ αργότερα, μόλις μισή ώρα μετά.
Η Κάρλα δεν πρέπει να είχε γεννήσει ακόμα γιατί το ύφος του ήταν σα να του είχε συμβεί το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Η του είπαν να “φορέσει” το συγκεκριμένο ύφος.
Τι να κρατάει άραγε; Όσα είπε με τη Μέρκελ;
Και μετά έφυγε για Φρανκφούρτη, για έκτακτες συνομιλίες με την Aνγκελα Μέρκελ ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Κυριακής.


Αργά χθες το βράδυ, ο ραδιοσταθμός Europe 1 και το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μετέδωσαν πως η Κάρλα Μπρούνι γέννησε ένα κοριτσάκι στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα, 21.00 ώρα Ελλάδας).

Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε πως ένας ολόκληρος όροφος της La Muette «κρατήθηκε» αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και τους σωματοφύλακές της.

Η Κάρλα Μπρούνι έχει άλλον έναν γιο από προηγούμενη σχέση, ενώ ο Σαρκοζί έχει τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων έχει τηρήσει σιγή ιχθύος μέχρι σήμερα γύρω από την εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι, ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να δώσει φωτογραφίες του νεογέννητου στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:
Διαφώνησαν στα… βουβά – Δεν τα βρήκαν Μέρκελ-Σαρκοζί, αδιέξοδη η «Σύνοδος της Φρανκφούρτης» – Σήμερα η έκθεση της Κομισιόν για την 6η δόση!

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα