Κόσμος

Μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα προκαλεί δέος στην Ινδονησία! Δείτε βίντεο

Ένα μυστηριώδες πλάσμα της θάλασσας ξεβράστηκε σε παραλία της Ινδονησίας κι έχει προκαλέσει... πανικό στους κατοίκους της περιοχής.

Το άμορφο κουφάρι, που έχει μήκος δέκα πέντε μέτρων, αλλά και τεράστιο πλάτος, ανακαλύφθηκε από τον Asrul Tuanakota, κάτοικο του νησιού Seram, στην κομητεία Maluku, όπως ανέφερε η Jakarta Globe.

Ο 37χρονος άνδρας όταν είδε το θέαμα την περασμένη Τρίτη, πίστεψε αρχικά πως επρόκειτο για κάποιο μικρό καράβι, ωστόσο το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα έχει προκαλέσει συζητήσεις στην περιοχή και φυσικά σε ολόκληρο τον κόσμο, ελέω… ίντερνετ.

Πολλοί είναι οι κάτοικοι που έσπευσαν στην παραλία για να δουν το “πλάσμα”, με πολλούς να υποθέτουν πως ίσως πρόκειται για κάποιο γιγάντιο καλαμάρι, ή το “κουφάρι” κάποιας νεκρής φάλαινας.

Ζήτησαν από τις Αρχές να τους βοηθήσουν να το απομακρύνουν από την περιοχή, η οποία φυσικά έγινε για λίγο το… επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δείτε τα βίντεο

 

Πηγή: dailymail.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία απελευθέρωσε την μπαλαρίνα Ξένια Καρελίνα στο πλαίσιο ανταλλαγής κρατουμένων με τις ΗΠΑ
Η Ρωσία εξασφάλισε την απελευθέρωση του Άρθουρ Πετρόφ, ενός Γερμανορώσου που συνελήφθη το 2023 και κατηγορούνταν ότι εξήγαγε παράνομα προς τη Ρωσία ηλεκτρονικά εξαρτήματα για στρατιωτική χρήση
Η Ξένια Καρελίνα