Κόσμος

Νέο μακελειό στο Ιράκ με 7 νεκρούς

Σημειώθηκε επίθεση αυτοκτονίας με παγιδευμένο αυτοκίνητο κατά αστυνομικών, στη Βαγδάτη.

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 16 τραυματίσθηκαν σήμερα όταν βομβιστής αυτοκτονίας οδήγησε το παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητό του εναντίον σημείου ελέγχου της αστυνομίας στην είσοδο του προαστίου Καντίμια στη Βαγδάτη, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι επιθέσεις και οι βομβιστικές ενέργειες σε περιοχές σουνιτών και σιιτών μουσουλμάνων σε όλη τη χώρα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 2.000 ανθρώπους από τον Απρίλιο, στη χειρότερη έξαρση της βίας την τελευταία 5ετία, αυξάνοντας την ανησυχία πως η χώρα μπορεί να διολισθήσει ξανά σε μία διαδογματική σύρραξη.

Διαβάστε

Μέσα σε ένα μήνα χάθηκαν 1.000 άνθρωποι στο Ιράκ

Ιράκ: 10 νεκροί σε επιθέσεις με στόχο στρατιώτες και προσκυνητές

Αναζωπυρώνεται επικίνδυνα η βία στο Ιράκ

Τουλάχιστον 12 νεκροί σε οίκο ανοχής στη Βαγδάτη

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη με τη σφαγή αμάχων στη Συρία: «Κάθε δύο ή τρία μέτρα βλέπαμε ένα πτώμα στο δρόμο», συγκλονίζουν οι μαρτυρίες
Πάνω από 1.300 οι νεκροί - Δραματική έκκληση του ΟΗΕ να σταματήσουν αμέσως οι δολοφονίες αμάχων - Η Ουάσινγκτον καλεί τις συριακές αρχές να καταδιώξουν τους «αυτουργούς των σφαγών»
Καπνός υψώνεται ενώ μέλη των συριακών δυνάμεων επιβαίνουν σε ένα όχημα καθώς μάχονται εναντίον υποστηρικτών του Μπασάρ αλ Άσαντ, στη Λατάκια της Συρίας