Κόσμος

Νέο σοκ στην Ινδία – Θύμα ομαδικού βιασμού 20χρονη φωτορεπόρτερ

Η νεαρή γυναίκα είχε πάει στο Μουμπάι για δουλειά. Δέχθηκε την επίθεση την ώρα που φωτογράφιζε μαζί με έναν συνάδελφό της.

Θύμα ομαδικού βιασμού έπεσε μια 20χρονη γυναίκα στην πόλη Μουμπάι της Ινδίας. Η 20χρονη φωτορεπόρτερ βρισκόταν στην πόλη, σε δημοσιογραφική αποστολή, μαζί με έναν συνάδελφό της. Η επίθεση έγινε σ’ ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο υφαντουργίας στο Λόουερ Παρέλ, μια πρώην βιομηχανική περιοχή που είναι τώρα μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες συνοικίες της πόλης, με πολυτελή διαμερίσματα, εμπορικά κέντρα και μπαρ.

“Το βράδυ, το κορίτσι και ο συνάδελφός του τραβούσαν φωτογραφίες. Δύο άνδρες πλησίασαν και την ρώτησαν αν έχει άδεια για να φωτογραφίζει. Στη συνέχεια ήρθε άλλος ένας άνδρας και η φωτογράφος υπέστη ομαδικό βιασμό”, δήλωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο ο αστυνόμος Σατιαπάλ Σινγκ. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στην επίθεση συμμετείχαν περισσότεροι άνδρες. “Έχουμε κάνει 10 προσαγωγές”, δήλωσε ο ίδιος.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει συλληφθεί για τον βιασμό της γυναίκας η οποία νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στο νότιο Μουμπάι

Το περιστατικό έχει προκαλέσει κατακραυγή στα social media με τους χρήστες να δηλώνουν συγκλονισμένοι από το γεγονός ότι συνέβη στο Μουμπάι, μια πόλη που θεωρείται η ασφαλέστερη στην Ινδία για τις γυναίκες.

Τον περασμένο Δεκέμβριο μία 23χρονη φοιτήτρια είχε πέσει θύμα βιασμού σ’ ένα εν κινήσει λεωφορείο, που οδήγησε χιλιάδες Ινδούς να διαμαρτυρηθούν διαδηλώνοντας στους δρόμους. Η φοιτήτρια υπέκυψε στα τραύματά της δύο εβδομάδες αργότερα σε νοσοκομείο της Σιγκαπούρης.

Οι δίκες των τεσσάρων ανδρών και ενός εφήβου που κατηγορούνται για την επίθεση του Δεκεμβρίου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις τρεις επόμενες εβδομάδες. Η ετυμηγορία για τον έφηβο θα ανακοινωθεί στις 31 Αυγούστου.

Διαβάστε

Βόνιτσα: Τουρίστρια κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της

Καταδικάστηκε 57χρονος Ινδός για τον βιασμό 7χρονης μαθήτριας

Ισόβια σε 6 Ινδούς που βίασαν όλοι μαζί μία τουρίστρια

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ελληνίδα δικαστής τα «βάζει» με τον Ντόναλντ Τραμπ: Ποια είναι η 57χρονη Πόλα Ξινίς που υπερασπίζεται μετανάστη που απελάθηκε άδικα
Η κυβέρνηση Τραμπ παραδέχθηκε ότι απέλασε λόγω «διοικητικού λάθους» τον συγκεκριμένο μετανάστη αλλά δεν σκοπεύει να ξεκινήσει τις διαδικασίες επιστροφής του στις ΗΠΑ
Η 57χρονη Ελληνίδα δικαστής