Σάββατο, 6 Ιουλ.
25oC Αθήνα

Νιγηρία: Μάτωσαν τα πάντα! Φόβοι για 200 νεκρούς από την έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων

Νιγηρία: Μάτωσαν τα πάντα! Φόβοι για 200 νεκρούς από την έκρηξη σε σταθμό λεωφορείων

Ένα πραγματικό μακελειό έγινε σήμερα σε σταθμό λεωφορείων έξω από την πρωτεύουσα της Νιγηρίας. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 200 νεκρούς από την πολύ ισχυρή έκρηξη λίγο έξω από την Αμπούτζα.

Η έκρηξη έγινε σε ένα πολυσύχναστο σταθμό λεωφορείων σε έναν από τους βασικούς οδικούς άξονες στο προάστιο Ενγιανγιάν, που οδηγεί στο εμπορικό κέντρο της πρωτεύουσας.

Τουλάχιστον διακόσια πτώματα κείτονταν στο χώρο του σταθμού των λεωφορείων, πολλά εξ αυτών πέραν πάσης αναγνωρίσεως, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Premium Times της Νιγηρίας.

Δεκάδες λεωφορεία γεμάτα επιβάτες, ανάμεσά τους περίπου 12 κυβερνητικά οχήματα, καταστράφηκαν από την έκρηξη. Στην περιοχή εστάλησαν άνδρες των υπηρεσιών εκτάκτων καταστάσεων ενώ στρατιώτες, αστυνομικοί και πυροσβέστες είχαν αποκλείσει την περιοχή, σύμφωνα με τον Τζόζεφ Όντου, έναν κάτοικό της, ο οποίος μίλησε στο Γερμανικό Πρακτορείο.

Για «δεκάδες νεκρούς» έκανε λόγο και ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας

«Είναι ακριβές να πούμε ότι δεκάδες άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις βομβών στο σταθμό λεωφορείων Nyanya Motor Park», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μάνζο Εζεκιέλ, εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόβοι για αιματοκύλισμα στην ανατολική Ουκρανία – Η εμπλοκή της CIA – “Τσίρκο” το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με αλληλοκατηγορίες Κιέβου – Μόσχας

Φρίκη! Σκότωσε επτά βρέφη και τα έκρυβε στο γκαράζ!

Το προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο της Liberation: Μαστουρώστε… ελεύθερα!

Μακελειό στη Νιγηρία, 35 νεκροί σε βομβιστική επίθεση

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε