Κόσμος

Ο Μπερλουσκόνι ξαναχτυπά! – “Πενταετής φοροαπαλλαγή για την καταπολέμηση της ανεργίας”

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προτείνει τη χορήγηση “φοροαπαλλαγής” έως και πέντε χρόνια σε όσες επιχειρήσεις προσλαμβάνουν νέους μόνιμους υπαλλήλους.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μιλώντας στην εκπομπή “Porta a Porta” του δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου Rai Uno, είπε ότι “όποια επιχείρηση προσλάβει έστω και έναν εργαζόμενο με σύμβαση αορίστου χρόνου για τα επόμενα τέσσερα ή και πέντε χρόνια, δεν θα πρέπει να πληρώσει φόρους, ούτε ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες θα καταβάλλονται από το κράτος”.
 
Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι το μέτρο αυτό θα συναντήσει αντιδράσεις, αφού “πρόκειται, ουσιαστικά, για ένα είδος ‘μαύρης’ εργασίας”, ενώ δεν έλειψαν και τα… καρφιά για τον Μόντι.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση τεχνοκρατών και τον Μάριο Μόντι, ο Μπερλουσκόνι επανέλαβε ότι “απέχει εντυπωσιακά από την πραγματικότητα, διότι δεν κατάφερε να κατανοήσει την απελπισία μεγάλου αριθμού πολιτών και συνέχισε να εφαρμόζει τις ευρωπαϊκές εντολές, υπό γερμανική καθοδήγηση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Σίλβιο αγάπησε και τους gay!

Τα βρήκε με τη Λέγκα του Βορρά ο Μπερλουσκόνι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7