Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ο κακός καιρός σταμάτησε ξανά τις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing

Ο κακός καιρός σταμάτησε ξανά τις έρευνες για το εξαφανισμένο Boeing

Οι έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών συντριμμιών του εξαφανισμένου Boeing των Malaysian Airlines, που φέρεται να συνετρίβη στον νότιο Ινδικό Ωκεανό, σταμάτησαν ξανά εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.

“Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας έκανε λόγο για παγετό, ισχυρές αναταράξεις και σχεδόν μηδενική ορατότητα”, δήλωσε στο Reuters ο πλωτάρχης Άνταμ Σάντζ, ο αξιωματικός που είναι επικεφαλής του αεροσκάφους P-8 Poseidon του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού, του πλέον εξελιγμένου ερευνητικού αεροσκάφους στον κόσμο, το οποίο μπορεί να εντοπίζει υποβρύχια, αλλά και πλοία καθώς είναι εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ανίχνευσης.

Το αεροσκάφος αυτό μετέχει στις έρευνες για το αγνοούμενο Μπόινγκ καθώς μπορεί να “σαρώνει” την επιφάνεια και τον βυθό της θάλασσας και να εντοπίσει έτσι το αεροπλάνο των μαλαισιανών αερογραμμών.

Η Αυστραλιανή Υπηρεσία Ασφάλειας Θαλάσσιων Μεταφορών επιβεβαίωσε ότι ματαιώθηκαν οι πτήσεις λόγω κακοκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκίνησαν οι αγωγές κατά της Malaysia Airlines

Είναι αυτά τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing; 122 αντικείμενα στο επίκεντρο της έρευνας στον Ινδικό – Μαλαισία: Με λίγη τύχη, θα βρούμε το μαύρο κουτί

Αρχίζουν ξανά οι έρευνες για τα συντρίμμια του Boeing της Malaysia Airlines

«Δεν γυρνάω σπίτι – Πως να πω στα παιδιά μου ότι ο πατέρας τους είναι νεκρός;»

Κανείς δεν πιστεύει τους Μαλαισιανούς για το Boeing! Ούτε οι Κινέζοι, ούτε οι Αμερικάνοι – Αβάσταχτος ο πόνος των συγγενών που ξεσπούν και καταρρέουν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε