Σάββατο, 6 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ο ληστής τη χτυπούσε, αλλά δε φώναζε για να μην τρομάξει την κόρη της! – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Ο ληστής τη χτυπούσε, αλλά δε φώναζε για να μην τρομάξει την κόρη της! – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης της, μια γυναίκα ξυλοκοπήθηκε άγρια από ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της. Αλλά δε φώναξε και υπόμεινε τα χτυπήματα αγόγγυστα για να μην τρομάξει το κοριτσάκι της!

Συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ.

Το θύμα έφτιαχνε πρωινό για τα παιδιά της και το τριών ετών κοριτσάκι έβλεπε παιδικά. Ένας ψηλός μαύρος άνδρας έσπασε την –κλειδωμένη- πόρτα, εισέβαλε στο σπίτι και άρχισε να χτυπά τη μητέρα μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Δε φώναξα γιατί ήξερα πως αν το έκανα, η κόρη μου θα φώναζε κι εκείνη και αυτό θα μπορούσε να της κάνει κακό», δήλωσε το θύμα. «Υπέμεινα, δεν έκλαψα στιγμή», πρόσθεσε μιλώντας στο News12 N.J.

Στον δεύτερο όροφο του σπιτιού βρισκόταν η δεύτερη κόρη του θύματος, μόλις ενός έτους. Ο δράστης, αφού ξυλοκόπησε τη μητέρα και την έριξε ακόμη και από τις σκάλες στο υπόγειο, άρπαξε κοσμήματα και τη βέρα του θύματος και εξαφανίστηκε. Δεν πείραξε κανένα από τα δυο παιδιά.

Όλα όσα έγιναν έχουν καταγραφεί από κάμερα που υπάρχει στο σπίτι. Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το σοκαριστικό video με την ελπίδα πως έτσι θα βρεί τον δράστη.

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητέρα δίνει στη δίχρονη κόρη της καφεΐνη και energy drinks για να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς!

Για εκατοστά δεν τους σκότωσε! Δείτε το βίντεο

Σοκαριστικό video: Σερβιτόρος ασελγεί σε 11χρονο κορίτσι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε