Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

“Οι ΗΠΑ πίσω από τις αποκαλύψεις σκανδάλων”! Η Τουρκία σε πανικό βλέπει συνωμοσίες

“Οι ΗΠΑ πίσω από τις αποκαλύψεις σκανδάλων”! Η Τουρκία σε πανικό βλέπει συνωμοσίες

Ερμηνείες με ενδείξεις αλλά και μια διάθεση συνωμοσιολογίας βρίσκει κανείς εύκολα στα όσα καταγράφονται στον Τουρκικό τύπο σε μια προσπάθεια να εξηγηθούν – από την κάθε πλευρά – τα γεγονότα γύρω από τις έρευνες τις συλλήψεις, τις ανακρίσεις και γενικά το σκάνδαλο που βρίσκεται σε εξέλιξη στην γειτονική χώρα και αποσταθεροποιεί την Κυβέρνηση Ερντογάν.

Μετά την εμπλοκή του αυτοεξόριστου ιμάμη Γκιουλέν από μερίδα της πολιτικής ζωής ως υποκινητή της υπόθεσης – ό ίδιος το διέψευσε- τώρα έρχεται η σειρά των ΗΠΑ να ”φωτογραφηθεί” από κάποιους οτι υποκινεί την όλη ιστορία για να τιμωρήσει την Άγκυρα για τις σχέσεις με το Ιράν. Βεβαίως η ερμηνεία αυτή – όπως και η προηγούμενη ( ή και ο συνδυασμός τους ) βολεύει τον Ερντογαν αφού τον εμφανίζει διωκόμενο από την όχι και τόσο λαοφιλή στην Τουρκία Ουασιγκτον!
Είτε έτσι είτε αλλιώς είναι κάτι που δεν θα αποκαλυφθεί εύκολα Σημασία πάντως έχει τι ΄΄κυκλοφορεί” στα ΜΜΕ και στον κόσμο. Στο σημείωμα αυτό θα καταγράψουμε λοιπόν τα όσα φημολογούμενα – υπέρ και κατά – που σχετίζονται με τις ΗΠΑ. Βάσιμες ενδείξεις ή συνωμοσιολογία; Ο χρόνος θα δείξει….

Διαβάστε περισσότερα στο onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε