Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολλανδία: Μία σύλληψη για την απειλή μέσω ίντερνετ που έκλεισε τα σχολεία

Ολλανδία: Μία σύλληψη για την απειλή μέσω ίντερνετ που έκλεισε τα σχολεία

Στη σύλληψη ενός πρώην μαθητή βρετανικού σχολείου στην Ολλανδία προχώρησαν οι αρχές για την ανάρτηση στο ίντερνετ με την οποία απειλούσε οτι θα πυροβολήσει καθηγητή και μαθητές.

Η ανάρτηση προκάλεσε πανικό στην πόλη Λέιντεν της δυτικής Ολλανδίας. Τα σχολεία έκλεισαν και φρουρούνται από πάνοπλους αστυνομικούς ενώ όσα έμειναν ανοιχτά, ήταν άδεια καθώς πολλοί γονείς δεν άφησαν τα παιδιά τους να πάνε.

Η ανάρτηση έγινε σε αμερικανικό ιστότοπο και έγραφε:”Αύριο θα πυροβολήσω τον καθηγητή μου και όσο το δυνατό περισσότερους σπουδαστές”.

Το μεσημέρι ανακοινώθηκε οτι συνελήφθη ένας πρώην μαθητής του βρετανικού σχολείου της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Φουρσότεν, μια μικρή πόλη ανάμεσα στη Χάγη και το Λέιντεν. “Η αστυνομία μάς ενημέρωσε ότι ένας πρώην μαθητής του βρετανικού σχολείου BSN συνελήφθη σε σχέση με την απειλή που διατυπώθηκε μέσω Διαδικτύου εναντίον ολλανδικού σχολείου στο Λέιντεν”, ανακοίνωσε το βρετανικό σχολείο τονίζοντας ότι ο μαθητής αυτός είχε αποκλειστεί από το BSN τον Οκτώβριο του 2011 για λόγους συμπεριφοράς.

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έγινε μια σύλληψη σε σχέση με την υπόθεση αυτή, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Διαβάστε
Πανικός στην Ολλανδία – Έκλεισαν τα σχολεία μετά από απειλή για μακελειό

Σε ποιές χώρες τα παιδιά ζουν ευτυχισμένα

Αίσχος! Οι Ολλανδοί νομιμοποίησαν το κόμμα των παιδεραστών

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε