Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ομπάμα: “Θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες του Τέξας”

Ομπάμα: “Θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες του Τέξας”

Στο διάγγελμά του για την έκρηξη στο εργοστάσιο του Τέξας, ο Μπάρακ Ομπάμα τόνισε ότι ενημερώνεται συνεχώς από τους τοπικούς συνεργάτες του για τις επιχειρήσεις διάσωσης και τις ανάγκες στην πόλη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είπε: “Σήμερα προσευχόμαστε για τους ανθρώπους του Τέξας, οι οποίοι χθες το βράδυ επλήγησαν από αυτή τη θανατηφόρα έκρηξη. Καλοί και σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αστυνομία του Τέξας και τα σωστικά συνεργεία: “Θέλω να ευχαριστήσω τα σωστικά συνεργεία και τις αστυνομικές αρχές που δούλεψαν σκληρά όλη τη νύχτα για να ελέγξουν την κατάσταση και φρόντισαν τους τραυματίες. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς συνεργάτες του Τέξας, για να έχουμε τη διαβεβαίωσή τους ότι δεν υπάρχουν ανάγκες που δεν έχουν καλυφθεί, όσο συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης”.

Και ολοκλήρωσε λέγοντας: “Η πόλη είναι στην καρδιά όλων των Τεξανών και όσο οι κάτοικοι θα προσπαθούν να ξεπεράσουν την τραγωδία, θα έχουν την υποστήριξη του αμεικανικού λαού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέξας: Αγνοούμενοι πυροσβέστες και 160 τραυματίες μετά την καταστροφική έκρηξη

Η στιγμή της έκρηξης στο Τέξας: “Μπαμπά, δε μπορώ να ακούσω! Σε παρακαλώ πάμε να φύγουμε!” (VIDEO)

“Έμοιαζε με πυρηνική έκρηξη!” – Εικόνες καταστροφής στο εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας – Video σοκ από τη στιγμή της έκρηξης

Πριν από 66 χρόνια έγινε το χειρότερο δυστύχημα στο Τέξας! – ΦΩΤΟ

Νέα τραγωδία συγκλονίζει τις ΗΠΑ! Φόβοι για 70 νεκρούς από έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας

100 τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο λιπασμάτων στο Τέξας

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε