Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Ουκρανία: Ο σύμβουλος του Γιανουκόβιτς τραυματίστηκε από πυρά

Ουκρανία: Ο σύμβουλος του Γιανουκόβιτς τραυματίστηκε από πυρά

Ο Αντρέι Κλιούγεφ, πρώην σύμβουλος του αποπεμφθέντος προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς ο οποίος σύμφωνα με τις νέες αρχές της Ουκρανίας ήταν φυγάς και βρισκόταν μαζί με τον πρώην πρόεδρο, τραυματίστηκε από πυρά στο πόδι, είπε ένας εκπρόσωπός του.

Ο εκπρόσωπος Άρτεμ Πετρένκο δήλωσε ότι μια «αξιόπιστη πηγή» του ανέφερε πως ο Κλιούγεφ, προσωπάρχης του προέδρου ωσότου ο Γιανουκόβιτς ανατράπηκε το Σάββατο, δέχθηκε πυρά δύο φορές και τραυματίστηκε, αλλά πρόσθεσε πως κατά τις πληροφορίες του η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο Πετρένκο δήλωσε τηλεφωνικά στο “Reuters” ότι δεν μίλησε προσωπικά με τον Κλιούγεφ και δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πρώην σύμβουλος της προεδρίας. Είπε επίσης ότι δεν γνωρίζει εάν και κατά πόσον ο Κλιούγεφ βρισκόταν μαζί με τον Γιανουκόβιτς, ο οποίος εγκατέλειψε το Κίεβο την Παρασκευή και καταζητείται από τις νέες ουκρανικές αρχές, οι οποίες τον κατηγορούν για φόνο.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο, στο διάγγελμά του ο Γιανουκόβιτς κατήγγειλε ότι το αυτοκίνητό του δέχθηκε πυροβολισμούς στο Κίεβο και παραλλήλισε την κατάσταση με την άνοδο του Χίτλερ στη Γερμανία το 1930.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βιτάλι Κλίτσκο: Από τα ρινγκ, υποψήφιος πρόεδρος της Ουκρανίας

Στέλνουν τον Γιανουκόβιτς στη Χάγη! Θέλουν να δικαστεί για τις δολοφονίες διαδηλωτών

Ουκρανία: Σχηματισμός κυβέρνησης την Πέμπτη

Η Ουκρανία της… χλιδής! Παλάτι το σπίτι στενού συνεργάτη του Γιανουκόβιτς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε