Κόσμος

Μετά τις 15:00 θα επαναλειτουργήσει το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης

Το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης θα επαναλειτουργήσει το μεσημέρι, μετά την παραβίαση του ελέγχου ασφαλείας από έναν άνδρα νωρίτερα σήμερα, η οποία προκάλεσε την εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων στον τερματικό σταθμό 1, ανακοίνωσε η Fraport, η διαχειρίστρια εταιρία του αερολιμένα.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία ανακοίνωσε ότι η εκκένωση ολοκληρώθηκε, ότι τίποτε ύποπτο δεν βρέθηκε στον τερματικό σταθμό και ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.
Καμιά πτήση δεν μπορεί να φθάσει στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης μέχρι τις 15.00 ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Διαχειριστής Δικτύου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια της Αεροναυτιλίας (Eurocontrol) προειδοποιώντας ότι θα υπάρξουν “σημαντικές καθυστερήσεις”.
Η αστυνομία ανακρίνει ένα πρόσωπο σε σχέση με το περιστατικό που προκάλεσε την μερική εκκένωση του αερολιμένα.

Δείτε φωτό και βίντεο:

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εισαγγελική έρευνα για εξαγορά ψήφων σε βάρος του αρχηγού της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Οζγκιούρ Οζέλ
Την αφορμή για την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας έδωσε ο προκάτοχος του Οζέλ και αντίπαλος του Ερντογάν για την προεδρία της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου
Τουρκία: Εισαγγελική έρευνα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Οζγκιούρ Οζέλ για εξαγορά ψήφων