Κόσμος

“Προφήτης” καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλακής επειδή βίασε 4 γυναίκες

 Ένας "προφήτης" από την Ζιμπάμπουε, ο οποίος έχει 11 συζύγους και 30 παιδιά, καταδικάστηκε σήμερα σε κάθειρξη 50 ετών επειδή βίασε τέσσερις γυναίκες από το ποίμνιό του και τις απείλησε ότι τις καταραστεί εάν τον καταγγείλουν.

Ο Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα, ο ιδρυτής της “Ανεξάρτητης Εκκλησίας Ρόμπερτ Μάρτιν Γκουμπούρα του Μηνύματος του Τέλους των Ημερών” θα εκτίσει μόνο τα 40 χρόνια της ποινής του αφού το δικαστήριο του έδωσε χάρη για τα υπόλοιπα επειδή είχε καθαρό ποινικό μητρώο και δεν είχε καταδικαστεί ποτέ ξανά στο παρελθόν.

“Είστε ένας λύκος με προβιά αρνιού”, του είπε ο δικαστής Χοσέα Μουτζάγια όταν ο 57χρονος Γκουμπούρα υποστήριξε ότι όλες οι γυναίκες του ποιμνίου του ανήκουν δικαιωματικά, όταν τις παντρεμένες με άλλους απλώς τις είχε “δανείσει” στους συζύγους τους και ότι ο στόχος του ήταν να αποκτήσει 100 παιδιά.

“Βασική αποστολή όλων των Εκκλησιών είναι η λατρεία του Θεού, όχι να κοιμούνται οι ιερείς με κορίτσια και γυναίκες και να τις απειλούν ότι θα πάθουν κακό”, του απάντησε ο δικαστής.

Ο προφήτης καταδικάστηκε επιπλέον σε 4μηνη φυλάκιση για κατοχή πορνογραφικού υλικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαλύθηκε η Εθνική Ζιμπάπουε λόγω στημένων αγώνων

Αναξιόπιστες οι εκλογές στη Ζιμπάμπουε, υποστηρίζει η Βρετανία

Λονδίνο και Ουάσινγκτον αμφισβητούν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ζιμπάμπουε

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκεχειρία στα χαρτιά: Οι αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβάσεις και το «όχι» του Πούτιν για παράταση
Οι ΗΠΑ θα αποσυρθούν από τις προσπάθειες μεσολάβησης για ειρήνη, εκτός εάν υπάρξουν σαφείς ενδείξεις προόδου σύντομα, δήλωσαν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο υπουργός Εξωτερικών του Μάρκο Ρούμπιο
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν 1