Κόσμος

SOS: Οι Anonymous προειδοποιούν για χτύπημα τζιχαντιστών σήμερα, Κυριακή!

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν ότι επίκεινται τρομοκρατικά χτυπήματα σήμερα από τους τζιχαντιστές εξέδωσε η ομάδα χάκερ των Anonymous. 

Ειδικότερα, επικαλούμενοι στοιχεία που έχουν συλλέξει από το ISIS λίγες μέρες μετά τα πολλαπλά τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι τόνισαν ότι οι χώρες που αποτελούν άμεσους στόχους των τζιχαντιστών είναι οι ΗΠΑ, η Ινδονησία, η Ιταλία, ο Λίβανος ενώ αναφέρουν εκ νέου το Παρίσι.

Προχώρησαν μάλιστα περισσότερο ενημερώνοντας ότι η πρώτη περιοχή που θα χτυπηθεί θα είναι η Ατλάντα των ΗΠΑ γι’ αυτό και έχουν ενημερώσει το FBI.

Πηγή: Mega 

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς θέλει να παγώσει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μετά την απόφασή του να μην παραδώσει άλλους Παλαιστίνιους κρατούμενους
Οι υπηρεσίες του Νετανιάχου ανακοίνωσαν πως αποφασίστηκε να αναβληθεί η απελευθέρωση των «τρομοκρατών» ωσότου εξασφαλιστεί η απελευθέρωση άλλων ομήρων εν ζωή
Η απελευθέρωση Παλαιστίνιων κρατούμενων στις 15 Φεβρουαρίου