Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Sean «Diddy» Combs: Ο 50 Cent νιώθει δικαιωμένος – «Τα λέω εδώ και 10 χρόνια»

Sean «Diddy» Combs: Ο 50 Cent νιώθει δικαιωμένος – «Τα λέω εδώ και 10 χρόνια»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο γνωστός ράπερ 50 Cent μίλησε για την υπόθεση του Sean «Diddy» Combs, ή αλλιώς Puff Daddy που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, βιασμό ανηλίκων και human trafficking. 

Ο 50 Cent έχει τοποθετηθεί πολλές φορές στο παρελθόν για την εγκληματική συμπεριφορά του Diddy. Μάλιστα, ο Αμερικανός ράπερ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ σε συνεργασία με το Netflix, στο οποίο θα μιλήσει αναλυτικά για τα όσα ξέρει για την υπόθεση του Puff Daddy ο οποίος παραμένει στην φυλακή.

Σε μία συζήτηση με το People, ο 50 Centγια αναφέρθηκε στα κοροϊδευτικά σχόλια που έκανε κατά καιρούς για τον Diddy κατά τη διάρκεια συναυλιών και στα social media πριν ξεκινήσουν οι καταγγελίες. «Φαίνεται σαν να κάνω και λέω πολύ τολμηρά πράγματα, αλλά δεν τα κάνω. Πραγματικά λέω τα ίδια που έλεγα εδώ και πριν 10 χρόνια».

Και συνεχίζει: «Τώρα γίνονται όλο και πιο γνωστά στις ειδήσεις τα πράγματα που έχει κάνει ο Puffy, αλλά εκτός από αυτό, ναι, είναι απλά η άποψή μου και ο λόγος που έμεινα μακριά από όλα αυτά εδώ και καιρό, αυτά δεν είναι του στυλ μου».

Η κόντρα του 50 Cent με τον Diddy ξεκίνησε το 2006 μετά την κυκλοφορία του diss τραγουδιού «The Bomb» στο οποίο ο 50 Cent κατηγόρησε τον Puff Daddy ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία του Notorious BIG το 1997. Τις κατηγορίες φυσικά ο Combs τις είχε αρνηθεί.

Πρόσφατα, ο ράπερ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix, το οποίο θα επικεντρώνεται στην υπόθεση του μουσικού και θα ονομάζεται «Diddy Do It?».

Αναφορικά με αυτό, χαρακτήρισε τις κατηγορίες εις βάρος του Sean Combs «ανησυχητικές» και τόνισε ότι οι θεατές πρέπει να θυμούνται ότι οι πράξεις του Diddy δεν αντικατοπτρίζουν ολόκληρη την ιστορία του χιπ χοπ και της κουλτούρας του.

«Αυτή είναι μια ιστορία με σημαντικό ανθρώπινο αντίκτυπο. Είναι μια περίπλοκη αφήγηση που εκτείνεται σε δεκαετίες, όχι μόνο οι τίτλοι ή τα κλιπ που έχουν δει μέχρι τώρα», ανέφεραν οι 50 Cent και η σκηνοθέτης, Alexandria Stapleton σε δήλωσή τους.

«Παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να δώσουμε φωνή στους άφωνους και να παρουσιάσουμε αυθεντικές και διαφοροποιημένες προοπτικές. Αν και οι κατηγορίες είναι ανησυχητικές, προτρέπουμε όλους να θυμούνται ότι η ιστορία του Sean Combs δεν είναι η πλήρης ιστορία του hip-hop και της κουλτούρας του. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι μεμονωμένες ενέργειες δεν θα επισκιάσουν την ευρύτερη συνεισφορά του πολιτισμού», είχαν πει.

Ο σταρ ανέφερε επιπλέον, ότι τα έσοδα από τη σειρά θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Diddy συνελήφθη στο Μανχάταν στις 16 Σεπτεμβρίου, αφού κατηγορήθηκε ότι κακοποιούσε, απειλούσε και εξανάγκαζε γυναίκες επί χρόνια «για να ικανοποιεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες, να προστατεύει τη φήμη του και να αποκρύπτει τη συμπεριφορά του».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις