Κόσμος

Σεισμός 6,2R στην Ινδονησία

Σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών σημειώθηκε στα ανοικτά των δυτικών ακτών του νησιού Σουμάτρα της Ινδονησίας, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν αναφορές για θύματα ή ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στον Ινδικό Ωκεανό, 260 χιλιόμετρα δυτικά της πόλης Σιμπόλγκα, ανακοίνωσε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι

Νωρίτερα σήμερα, στις 10:24 (τοπική ώρα, 03:24 ώρα Ελλάδας) είχε σημειωθεί άλλος σεισμός 6,3 βαθμών στα ανατολικά της Ινδονησίας, σύμφωνα με το USGS.

Ούτε από αυτό τον σεισμό έχουν αναφερθεί θύματα ή ζημιές, ενώ δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Το επίκεντρο αυτού του σεισμού ήταν 351 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Ντίλι, πρωτεύουσας του Ανατολικού Τιμόρ και είχε εστιακό βάθος 10 χιλιόμετρα.

Διαβάστε

Ιραν: Τουλάχιστον 7 νεκροί από σεισμό κοντά σε πυρηνικό σταθμό

7 ρίχτερ ταρακούνησαν τα Φόκλαντ

Σεισμός 4,9 ρίχτερ στην Τουρκία

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστικές συνομιλίες της κυβέρνησης Τραμπ με την Χαμάς για την παράδοση των Αμερικανών ομήρων αποκαλύπτει το Axios
Ενώ οι ΗΠΑ διαβουλεύτηκαν με το Ισραήλ σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής σε συνομιλίες με τη Χαμάς, το Ισραήλ έμαθε για συγκεκριμένες πτυχές της διαπραγμάτευσης μόνο μέσω άλλων καναλιών
Μαχητές της Χαμάς κατά την πρόσφατη απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων REUTERS